Cea mai tare competiție de doodle-uri dă start înscrierilor în România

Red Bull Doodle Art

Un stilou, hârtie și foarte multă imaginație sunt singurele ingrediente de care persoanele creative au nevoie pentru a fi parte din Red Bull Doodle Art, competiția globală care pune accentul pe noua generație de artiști. 

Concurentul al cărui doodle va câștiga etapa din România va fi invitat în finala globală care va avea loc în Amsterdam, acolo unde artiști internaționali vor alege marele câștigător.

  • Red Bull Doodle Art este competiția în care arta și tehnologia se întâlnesc pentru a susține o nouă generație de artiști și în care participanții dau frâu liber imaginației și desenează doodle-uri inedite. 
  • Învingătorul local va participa la finala globală din Amsterdam, Olanda, unde câștigătorul Red Bull Doodle Art 2023 va fi ales de către un panel format din experți de renume internațional. 
  • Câștigătorul va colabora cu un artist internațional, cu care va lucra îndeaproape, pentru a putea repezenta cât mai bine România la finala globală de la Amsterdam.
  • Ediția Red Bull Doodle Art de anul acesta introduce componenta NFT-urilor. Toți cei care aplică un doodle valid vor avea acces la o colecție digitală, sub forma unui NFT, pe blockchain-ul PolygonToate. NFT-urile vor fi disponibile pentru a putea fi revendicate, gratuit, prin intermediul unui portofel blockchain personalizat pentru participanți.
  • SeReBe, Otravă (Cristian Simonca) și Ilustrescu (Vlad Dumitrescu) sunt jurații care vor alege cel mai bun doodle, câștigătorul care va reprezenta România la Amsterdam.

Red Bull Doodle Art se adresează tuturor persoanelor care au împlinit 18 ani și sunt în momentul aplicării rezidenți ai României. Pentru a participa, doritorii trebuie să acceseze site-ul oficial, să descarce modelul și să-și trimită doodle-ul.

Perioada de înscrieri este 6 martie – 7 aprilie 2023.

Toate informațiile sunt disponibile aici: www.redbull.ro/doodle-art.  

Leave a reply (we review all comments)