Winter Market

304348003_8244336938911518_1832084648790498400_n-8218ebda

Esti in cautarea cadourilor de Crăciun? 🎅
Ne vedem in noua locație Madame Sophie la Commons Unirii (str. Halelor nr. 5 – Piața Unirii).

🚶Te asteptam intre 10-11 decembrie la cel mai frumos si mare târg de Crăciun, într-o atmosfera calda in spirit cu sărbătorile de iarna.

Pentru shopping urban si alternativ vino sa te întâlnești cu artizani / creatori / designeri care pun pe primul loc calitatea. Vino sa asculți colinde, sa socializezi si sa te delectezi cu un vin fiert cu scorțișoară sau de ce nu cea mai buna cafea din oraș.

Micile brand-uri românești au pregătit:
– turta dulce, cozonaci
– decoratiuni pentru casa și birou 🎁
– haine si accesorii 🧤🧥
– bijuterii 💍📿
– lumanari parfumate, produse din lavanda 🕯️
– jucarii pentru cei mici, carti 🪆📚
– produse cosmetice

Cei mici sunt așteptați la atelierele de creație organizate de Anonymo Muza. Elfii ii vor introduce in lumea magica a creației si imaginatiei: vor picta figurine de ipsos, gentuțe, păpuși blank, tablouri 3D cu pietre de râu, vor crea machete din natură, coliere si bratari din paste făinoase.

Dupa shopping te poti relaxa in zona de food.

Anul acesta fii tu Mos Crăciun pentru o mica afacere, sustine-i in cadrul evenimentului si intri automat la tombola cu premii pe loc a vizitatorilor.

Madame Sophie, a ales sa fie Mos Crăciun in aceasta iarna si va organiza tombola expozantilor – câștigătorul va participa cu titlul gratuit la ediția Designers Spring 2023 (ediție de Mărțișor).

Cei mici pot lasa scrisorile lui Moș Crăciun. Acesta ne va vizita zilnic intre orele 12.00-14.00. Toti cei care vor face o fotografie cu Moșul vor primi cadouri sănătoase 🍎🍏.

De 20 de ediții susținem micile ateliere de creație.
Cumpără local si sprijina comunitatea românească de handmade.

Leave a reply (we review all comments)