Save or Cancel anunță lansarea primului număr al revistei „Artă în lucru”

"Artă în lucru" - lansare revista 2022

Primul număr al revistei „Artă în lucru” va fi în curând disponibil în rețeaua Bibliotecii Metropolitane București, pe feeder.ro și în alte magazine

Proiectul editorial produs de Save or Cancel ia forma unei reviste interactive, care invită cititorii să devină co-autori ai unor noi lucrări de artă și să exploreze arta urbană într-un mod inedit. Revista „Artă în lucru” este un puzzle alcătuit din materiale și produse culturale din diferite domenii. Revista încurajează gândirea creativă prin exerciții de colorat sau de tip rebus, integrame, unește punctele, găsește diferențele între imagini.

Revista „Artă în lucru” oferă spre colorat, completat și investigat lucrările și schițele unora dintre cei mai activi și apreciați artiști precum AeulAito KitazakiCoon OneDan PerjovschiIlucIrina MocanuJohn Dot S, Livi PoPisica PătratăSANDiSerebe și Viață. În plus, revista conține trei schițe realizate de Diana Nimara (locul I), Razew (locul II) și Delia Cîrstea (locul III), desemnate câștigătoare prin vot public, în urma apelului deschis lansat în cadrul proiectului.

Publicația „Artă în lucru” prezintă o serie de activități, jocuri și schițe care stârnesc creativitatea și stimulează interesul pentru artă în rândul audiențelor generale, copii și adulți deopotrivă, și sunt menite să îi apropie de lucrările artiștilor români și internaționali, care activează în diverse domenii, cum ar fi ilustrație, design, grafică și street art.

Primul număr al revistei Artă în lucru își propune să pună bazele unei publicații remarcabile pentru calitatea conținutului și selecției de artiști, continuând eforturile organizației Save or Cancel de promovare și susținere a artei contemporane românești.

Comandă revista aici: https://www.feeder.ro/shop/product/arta-in-lucru-2022/

Proiectul editorial “Artă în lucru este produs de Save or Cancel (Cristina Popa, Andrei Racovițan) prin feeder.ro și co-finanțat de AFCN.

Proiectul editorial nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Parteneri: Biblioteca Metropolitană București, IglooZeppelinThe InstituteIQadsRevista Atelierul, One Night Gallery, Designist, La pas prin Brașov, Litera 9, Romania Pozitivă, Book Hub, Teen Press, Revista Golan, Agenția de carte, Modernism.ro

Despre Save or Cancel

Din 2009, Save or Cancel este un mediu de comunicare și propagare a artelor și culturii, promovând și facilitând rolul acestora în societatea contemporană.

Programele multidisciplinare auto-inițiate de Save or Cancel au ca scop identificarea oportunităților sustenabile și adaptabile de (re)valorizare a existentului prin proiecte de arhitectură, culturale și editoriale.

2 thoughts on “Save or Cancel anunță lansarea primului număr al revistei „Artă în lucru””

Leave a reply (we review all comments)