Zuza, Pisica Patrata si porcusorul ascuns

zuza_pisica_patrata_aeul_web-09e566b6

Zuza, Pisica Patrata si porcusorul ascuns

Zuza a fost temuta de trecatorii de pe Bd Carol I si foarte iubita de membrii hubului Carol 53. Vreme de multi ani a aparat cu patriotism si mult zgomot curtea ce-i era casa. Paranoica si circumspecta, dar usor de cucerit, o bestie mica de pechinez ce obisnuia sa-si alerge coada pana la epuizare – a plecat intr-o zi dintre noi.

Acum vegheaza curtea si Bd Carol de pe un calcan pictat de Calinuz in tovarasia creaturilor pictate de Pisica Patrata si a unui porcusor, ascuns dupa copac, pictat de AEUL.

Muralele pot fi vazute atat din Bd Carol I la nr 53 cat si din curtea hubului.

Fotografie înscrisă în apelul deschis Viața zidurilor în spațiul public.

Proiectul editorial Viața zidurilor în spațiul public este produs de Save or Cancel (Cristina Popa, Andrei Racovițan) prin feeder.ro și co-finanțat de AFCN.

Parteneri: Biblioteca Metropolitană București, Igloo, Zeppelin, The Institute, IQads, Revista Atelierul, One Night Gallery, Designist, La pas prin Brașov, Teen Press, Revista Golan

Proiectul editorial nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Leave a reply (we review all comments)