Astre urbane

  • by
Astre Urbane-fdb1d273

Fotografia este realizată în fața celei mai marei picturi murale din Transilvania realizată de Irlo 22 în Alba Iulia, anul 2021.

Pentru mine are o însemnătate deosebită acest mural, deoarece Irlo 22 e primul artist a cărui artă am cunoscut-o vreodată și care mi-a oferit un imbold creativ. Visam de mult timp la o creație de acest fel și la noi în oraș.

M-am regăsit în acest mural, deoarece eu noaptea ieșeam în grădina din fața blocului și făceam tot felul de mișcări de dans dedicate lunii, pentru a mă relaxa.

Fotografie înscrisă în apelul deschis Viața zidurilor în spațiul public.

Proiectul editorial Viața zidurilor în spațiul public este produs de Save or Cancel (Cristina Popa, Andrei Racovițan) prin feeder.ro și co-finanțat de AFCN.

Parteneri: Biblioteca Metropolitană București, Igloo, Zeppelin, The Institute, IQads, Revista Atelierul, One Night Gallery, Designist, La pas prin Brașov, Teen Press, Revista Golan

Proiectul editorial nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Leave a reply (we review all comments)