Untitled

Ro.qic & Cuserul

Aflat la intrarea cinematografului “Cinema Mon Amour” din Piatra Neamț, lucrarea interpretează un trio bine cunoscut, acela al Actriței, Regizorului și al Impresarului prin prisma unor personaje imaginare. Actrița fiind reprezentată prin tonuri de violet, ea fiind modelată după placul regizorului, cel care sugestiv are pe limba sa o peliculă, acesta gustând din plin din magia cinematografică plina de fantezie, acompaniat in dreapta sa de impresarul care ne invită la film, prin diverse strategii de marketing sclipitoare. Acest perete lasă loc imaginației fiecăruia și îl invită pe privitor să interpreteze in felul său ilustrația. Peretele speră să scoată din rutina reclamelor abuzive și plictisitoare pe cel ce se află în preajma acestuia, fie el în trece ori surprins ieșind din sala de cinema.

Fotografie înscrisă în apelul deschis Viața zidurilor în spațiul public.

Proiectul editorial Viața zidurilor în spațiul public este produs de Save or Cancel (Cristina Popa, Andrei Racovițan) prin feeder.ro și co-finanțat de AFCN.

Parteneri: Biblioteca Metropolitană București, Igloo, Zeppelin, The Institute, IQads, Revista Atelierul, One Night Gallery, Designist, La pas prin Brașov, Teen Press, Revista Golan

Proiectul editorial nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

1 thought on “Untitled”

Leave a reply (we review all comments)