Apelul deschis Lente x Un-hidden Romania este amânat

The Lente x Un-hidden Romania open call is postponed

[read in English]

Ne pare rău să te informăm că apelul deschis Lente x Un-hidden Romania se amână până la o notificare ulterioară.

Din nefericire, o schimbare neașteptată a circumstanțelor face imposibilă implementarea premiului pentru apelul deschis așa cum era planificat. Anticipăm lansarea unui nou open call la un moment dat în cursul acestui an, așa că urmărește site-ul un-hidden.ro.

Despre Un-hidden Romania

Un-hidden Romania este un program multianual de regenerare urbană imaginat ca serie de intervenții artistice care au ca scop umanizarea spațiilor publice din țară, și promovarea explorării acestora prin artă. https://un-hidden.ro

Programul cultural este produs de Save or Cancel (Cristina Popa, Andrei Racovițan) prin feeder.ro și co-finanțat de AFCN.

Programul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Parteneri: Muzeul Național de Artă Contemporană (București)Facultatea de Sociologie și Asistență Socială (București)Amural (Brașov)Colegiul Național de Arte Regina Maria (Constanța)Asociația Artipic (Iași)

Parteneri media: IglooZeppelinThe InstituteIQadsRevista Atelierul, Zile și NopțiLa pas prin BrașovLitera 9Romania PozitivăBook HubTeen PressRevista Golan

Despre Lente

Lente Dionisie Lupu este o afacere locală care conștientizează și recunoaște importanța mediului cultural în care există și își asumă că spațiul fizic este locul public în care orașul își manifestă cultura prin artiști mai mult sau mai puțin cunoscuți și recunoscuți.

Despre Save or Cancel

Din 2009, Save or Cancel este un mediu de comunicare și propagare a artelor și culturii, promovând și facilitând rolul acestora în societatea contemporană.

Programele multidisciplinare auto-inițiate de Save or Cancel au ca scop identificarea oportunităților sustenabile și adaptabile de (re)valorizare a existentului prin proiecte de arhitectură, culturale și editoriale.

Leave a reply (we review all comments)