Made in RO – Concentrat fin de design contemporan, ediția a 16-a

Made in RO - Concentrat fin de design contemporan, ediția a 16-a

Made in RO – Concentrat fin de design contemporan, ediția a 16-a.
Ediția #RESTART
18-19 iunie

💮 Locație nouă
După doi ani de pandemie, Made in RO by Designist is back on track! Ne dăm un restart cu o locație nouă și designish, aflată în Cartierul Creativ: Hotspot Workhub, la 10 minute de Piața Victoriei și Bd. Dacia. Adresa: Calea Griviței nr. 82-98, clădirea The Mark, etaj 1 (intersecția Calea Griviței cu str. Buzești)

💮 Reactivăm designul românesc și antreprenoriatul creativ și în offline: Made in RO creează oportunități, oferă vizibilitate, deschide uși, îi pune în legătură pe antreprenorii din industriile creative cu publicul de care aceștia au nevoie. 

Ediția #RESTART (a 16-a) este despre continuitate, despre revenire, despre interacțiune și conexiuni, pentru că și industriile creative locale au fost greu încercate de șocul pandemiei. 
So let’s #buylocal!

💮 Call for projects
Dacă ești designer, creator sau antreprenor creativ, te poți înscrie cu proiectul tău completând formularul de aici: https://madeinro.ro/register/

Mai multe detalii pe www.madeinro.ro și www.designist.ro

💮 Designeri ucraineni la Made in RO 🇺🇦
Avem câteva locuri pre-rezervate pentru designerii ucraineni, fără costuri de participare. Șase studiouri creative care și-au găsit refugiul în România, în urma războiului, sunt parte din comunitatea Made in RO și îi vei putea cunoaște live, la eveniment.

💮 Când:
Sâmbătă, 18 iunie (orele 11.00 – 20.00)
Duminică, 19 iunie (orele 11.00 – 20.00)


💮 Unde: 
Hotspot Workhub – Calea Griviței 82-98, clădirea The Mark, etajul 1, București
💮 Bilet intrare: 10 lei
(Copiii sub 12 ani au acces gratuit la târg)

Un eveniment Designist.ro.
Info: madeinro.ro / designist@designist.ro

💮 Secțiunile evenimentului
Secțiunile cap de afiș sunt design de obiect, ilustrație, mobilier, accesorii home&deco, bijuterie, ceramică, corpuri de iluminat, jucării, textile, decorațiuni, fashion etc.

💮 Intră pe www.madeinro.ro și
citește detalii despre tot ce înseamnă lumea Made in RO! 

💮 Made in RO este mai mult decât un târg. Este un context curatoriat de antreprenoriat creativ. Evenimentul este conceput și organizat de platforma editorială www.designist.ro, care susține și promovează prin articole de conținut designerii români de produs și industriile creative din România încă din 2011. Proiectele prezentate sunt atent selecționate în urma unui apel de proiecte. Astfel, Made in RO by Designist.ro îi aduce laolaltă pe cei mai talentați designeri români, creează oportunități de vizibilitate, atât online, cât și offline, și este, de 9 ani, o rampă de lansare pentru multe branduri de design românesc.

www.madeinro.ro
www.designist.ro

1 thought on “Made in RO – Concentrat fin de design contemporan, ediția a 16-a”

  1. Pingback: Târgul Made in RO – Concentrat de design contemporan • feeder.ro

Leave a reply (we review all comments)