Billie Eilish live la Telekom Electronic Beats

Electronic Beats Billie Eilish 2022 (C) Deutsche Telekom, Peyman Azhari

Billie Eilish live la Telekom Electronic Beats

În avanpremiera primului turneu mondial Billie Eilish, intitulat „HAPPIER THAN EVER, THE WORLD TOUR”, am avut deosebita plăcere să ascultăm un concert live al artistei în Europa, susținut în exclusivitate pentru Telekom Electronic Beats la Telekom Forum din Bonn, Germania. Concertul susținut de vedeta americană Billie Eilish și fratele ei FINNEAS, este primul lor concert după perioada de pandemie. Ascultă podcast-ul cu Billie Eilish în care povestește despre cum a trecut prin această perioadă și zilele lungi petrecute în studio și la repetiții – link aici

În cadrul concertului acustic transmis live pe platformele Telekom Electronic Beats, Billie Eilish a interpretat piese de pe albumul de debut multipremiat cu discuri de platină “WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO?” cât și de pe cel mai recent album, “Happier Than Ever”, care a ajuns, de asemenea, în topurile de specialitate.

Concertul a fost programat pentru 1 Iunie la ora 21:00, însă Billie Eilish și fratele ei au început probele de sunet în jurul orei 17:00, care au durat aproximativ o oră. Cei doi artiști super talentați, se sincronizează într-un mod uluitor, iar rezultatul acestor exerciții și repetiții îi copleșește instant pe ascultători, atingându-le unele dintre cele mai adânci sentimente.  

La ora 19:00, sala Telekom Forum era deja plină, iar tinerii și influencerii, veniți din țările europene în care activează Telekom Electronic Beats, anticipau cu nerăbdare momentul mult așteptat. 

Fără nicio întârziere, Billie Eilish și-a făcut apariția pe scenă salutând cu bucurie publicul prezent și pe cei care urmăreau live stream-ul online. Încă de la primele versuri, atmosfera s-a schimbat brusc de la tensiunea așteptării la o mega relaxare, aproape hipnotică, în care cuvintele ei parcă pluteau pe notele lui FINNEAS și umpleau tot spațiul cu un sunet cald și plăcut, care te învăluia din toate direcțiile.

Electronic Beats Billie Eilish 2022 (C) Deutsche Telekom, Peyman Azhari
Electronic Beats Billie Eilish 2022 (C) Deutsche Telekom, Peyman Azhari

Scenografia minimalistă a avut un efect reușit, accentuând emoțiile intense și atmosfera din sală, amplificate de Billie Eilish și FINNEAS cu fiecare notă interpretată. 

Spre final, Billie Eilish și FINNEAS au intensificat mult atmosfera cu ritmuri dinamice și energice, cântând „bad guy”, piesă câștigătoare a premiului Grammy Awards în 2020. 

Electronic Beats Billie Eilish 2022 (C) Deutsche Telekom, Peyman Azhari
Electronic Beats Billie Eilish 2022 (C) Deutsche Telekom, Peyman Azhari

În încheiere, am ascultat “Happier Than Ever”, pe care publicul a cântat-o aproape în întregime alături de Billie Eilish, iar concertul s-a terminat într-o notă optimistă și pozitivă.

În curând întregul concertul o să fie disponibil „on-demand” pe platforma Telekom Electronic Beats.

Text by feeder.ro
Photos by Peyman Azhari (C) Deutsche Telekom

Leave a reply (we review all comments)