OPEN DOORS la Combinatul Fondului Plastic

OPEN DOORS la Combinatul Fondului Plastic

Primul OPEN DOORS din 2022 la Combinatul Fondului Plastic are loc joi, 14 aprilie.

Evenimentul invită publicul în una dintre cele mai concentrate destinații culturale ale Bucureștiului, prilej pentru descoperirea, explorarea și familiarizarea publicului cu spațiile artistice din incinta Combinatului, promovând și susținând totodată comunitatea creatoare coexistentă, formată din galerii de artă, dar și atelierele artiștilor plastici.

PROGRAM: 18:00 – 22:00 / Intrarea este gratuită.

Program galerii: 

Sector 1 Gallery / Vernisaj expoziție solo BOGDAN VLĂDUȚĂ: CÂND PICTEZ ȘTIU CĂ VOI MURI! – un eseu vizual despre Van Gogh

Spațiul The Institute / Finisaj, tur ghidat alături de curatoarea expoziției Expoziția Art In Progress_2. Coming Back to Our Senses, Iselin Huluba și un playdate cu artista Maria Mandea

IOMO Gallery / Vernisaj, cu expoziția Adéla Janská – Play: please don’t touch! Curatoriată de Maria Bilașevschi.

ArtSafe / Expoziție de grup – When Art meets Religion / April 2022. Curatoare: Raluca Ilaria Demetrescu.

UNAgaleria / Expoziție de grup a studenților din cadrul departamentului de Scenografie și Eveniment Artistic, UNARTE – VINO SĂ DESCOPERI SCENOGRAFIA!

Combinatul Fondului Plastic este gazdă a peste 30 de ateliere și spații de creație ale artiștilor, printre care și:

Victoria și Marian Zidaru / Mircea Roman și Florentina Voichi / Cătălin Bădărău și Bianca Mann / Marcel și Elena Scutaru / Patricia Teodorescu / Lucian Țăran / Vlad Basarab / Emil Mica / Rotariu Gruia / Vintilă și Viorela Mihaescu / Corina Sârbu Lungu / Csaba Barabas

🟡 Programul colaborativ #doijoi, care are loc în fiecare a doua joi a lunii, va include în circuitul său vernisajele și finisajele de la Combinat, din galeriile IOMO, Spațiul The Institute și Sector 1 Gallery. Combinatul Fondului Plastic va fi gazda #doijoi after hours, pe 14 aprilie, începând cu 22:00.

🟥 OPEN DOORS la Combinat este un proiect The Institute, prezentat de Unicredit Bank și susținut de Art Property.

Parteneri culturali: Uniunea Artistilor Plastici, Combinatul Fondului Plastic.

combinat.ro este platforma comunității culturale și creative din Băiculești 29 și una dintre principalele destinații culturale bucureștene. Proiect prezentat de UniCredit Bank și susținut de Art Property Development și Art Property City.

Siguranța publicului este o prioritate pentru noi, așadar vom ține cont de toate reglementările ce vor fi în vigoare la momentul desfășurării evenimentului.

fb event: https://www.facebook.com/events/5251411328249702

Leave a reply (we review all comments)