Madame Sophie – târg de Paște

Madame Sophie - târg de Paște

Ți-e dor de shopping urban și alternativ? Se apropie Paștele și vrei să ai cele mai frumoase decorațiuni realizate manual? Între 9-10 aprilie te invităm la Madame Sophie – ediție de Paște – târgul de produse hand-made!  

Pentru că Floriile și Pastele sunt aproape, am pregătit o atmosferă magică în care familia este în centrul atenției. Vei putea alege din sute de produse realizate manual, ce respectă cele mai exigente standarde de calitate pentru întreaga familie: de la haine la bijuterii, decorațiuni, jucării, produse din lavandă, cosmetice, pictură, lumânări parfumate și nu numai.

Și pentru că evenimentele Madame Sophie sunt mai mult decât sesiuni de shopping urban, sunt un prilej de socializare poți face o pauză de cafea alături de prieteni sau familie.

Pe cei mici îi poți lăsa la atelierele de creație unde vor încondeia ouă, vor picta păpuși, gentuțe, pe pânză, vor planta ierburi aromatice în ghivece personalizate. O tombolă cu premii surpriză este disponibilă pentru toți vizitatorii care achiziționează produse din cadrul expoziției.   Accesul se face pe baza de bună dispoziție! Nu se percepe taxă. De 16 ediții susținem și promovăm micile ateliere de creație și anteprenorii români.

Leave a reply (we review all comments)