Igloo și Globalworth anunță un nou Webinar 2031 NOW

Igloo și Globalworth anunță un nou Webinar 2031 NOW

Invitat: arh. și prof. Krzysztof Ingarden | 13 ianuarie

Asociația Igloo – Habitat și Arhitectură împreună cu Fundația Globalworth organizează cel de-al treilea Webinar din cadrul competiției studențești de arhitectură și urbanism 2031 NOW_our cities in ten years.

Evenimentul se desfășoară online joi, 13 ianuarie, de la ora 13:00 (ora României) și îl are ca invitat pe reputatul arhitect și profesor Krzysztof Ingarden, care va susține o conferință pornind de la un proiect studențesc colaborativ, polonez-japonez, de regenerare urbană a unui spațiu rezidențial din Tokyo-ul anilor ’60, cu referire la imaginarul utopiilor urbane moderne, de secol XIX și XX.

2031 NOW_Webinar #3

13 ianuarie | 13:00 EET

Igloo și Globalworth anunță un nou Webinar 2031 NOW

Invitat: Krzysztof Ingardenarhitect, profesor și decan al Facultății de Arhitectură și Arte, 
Universitatea „Andrzej Frycz Modrzewski” din Cracovia

Conferință: Urban Utopias. Can We Avoid Their Mistakes?

Studiul de caz ales reprezintă rezultatul colaborării, timp de un semestru, dintre Universitatea „Andrzej Frycz Modrzewski” din Cracovia și Universitatea Hosei din Tokyo și este unul dintre proiectele evaluate cu calificativul „excelent”, remarcându-se mai ales prin coerență metodologică. Prezentarea profesorului Ingarden va fi, așadar, un rar prilej pentru studenții români de a avea acces nemijlocit la un proiect de succes, la exemple de bună practică, dar și la mecanismele de evaluare implicate într-un astfel de demers.

Krzysztof Ingarden este membru în juriul competiției 2031 NOW. Este de asemenea arhitect, profesor și decan al Facultății de Arhitectură și Arte, Universitatea „Andrzej Frycz Modrzewski” din Cracovia. În 1982 a absolvit Politehnica din Cracovia, iar între 1983 și 1985 a participat la un stagiu de cercetare doctorală în cadrul Școlii de Artă și Design a Universității din Tsukuba, Japonia. A lucrat ca arhitect în birouri din Japonia și SUA. Director al Ingarden & Ewy. Curator de expoziții. 

Evenimentul are loc pe platforma Zoom, în limba engleză, iar datele de conectare sunt următoarele:

Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/81351517306?pwd=bi81QTdQekNiektiTjdZTkphRllpZz09
Meeting ID: 813 5151 7306
Passcode: 946584

Pentru informații complete despre competiție, vizitați 2031now.com sau urmăriți canalele noastre de social media, unde se va transmite live webinarul (InstagramFacebook).

2031 NOW_our cities in 10 years este o competiție susținută de Fundația Globalworth și organizată de Asociația Igloo – Habitat şi Arhitectură.

Parteneri instituționali: Ordinul Arhitecților din România, Ordinul Arhitecților din România – Filiala București, Uniunea Arhitecților din România, SHARE architects, Registrul Urbaniştilor din România, Asociaţia Profesională a Urbaniştilor din România

Parteneri academici: Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”, Facultatea de Arhitectură „G. M. Cantacuzino” Iași

Parteneri media: aici a stat, Architektura-murator, Arhitectura, Arhitext, de-a arhitectura, Designist, ENTR, feeder.ro, Graphic Front, IQads, Modernism, The Institute, urbnews.pl, zeppelin

Leave a reply (we review all comments)