Concurs: câștigă publicația Street Art București

STREET ART BUCUREȘTI foto album 2021

Recent am publicat albumul fotografic Street Art București. Ediția este extrem de limitată, considerând că am tipărit doar 200 de exemplare. O parte le-am distribuit către artiștii implicați în proiect, către parteneri și participanții la turul ghidat. O parte le vom distribui către o serie de biblioteci publice, unde vor putea fi răsfoite sau împrumutate gratuit. Vrem să facem cadou câteva exemplare, așa că te invităm să participi în cadrul concursului.

Distribuie această postare pe facebook sau instagram cu @feeder.ro și #StreetArtBucurești și poți primi un exemplar gratuit. 10 persoane vor fi desemnate câștigătoare utilizând site-ul random.org.

Asigură-te că postarea ta este publică, deoarece nu avem acces la cele private.

Good Luck 🍀

Accesează microsite-ul proiectului https://feeder.ro/streetartbucuresti unde poți descoperi informații despre intervențiile artistice realizate de Pisica Pătrată, Serebe, Romb, Iluc și Ortaku, harta online și expoziția Street Art București, care este vizitabilă până la finalul anului.

Street Art București este un proiect cultural creat de Save or Cancel.

Proiectul este co-finanțat de Primăria Capitalei prin ARCUB în cadrul Programului București – Oraș deschis 2021s

Pentru informații detaliate despre programul de finanțare al Primăriei Municipiului București prin ARCUB, puteți accesa www.arcub.ro

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Primăriei Municipiului București sau ARCUB.

Parteneri: Biblioteca Metropolitană BucureștiȘcoala Gimnazială Specială Nr. 9Centrul Național al Dansului București, The Institute

Parteneri media: Zeppelin, Igloo, Iqads.ro

Despre Save or Cancel

Din 2009, Save or Cancel este un mediu de comunicare și propagare a artelor și culturii, promovând și facilitând rolul acestora în societatea contemporană.

Programele multidisciplinare auto-inițiate de Save or Cancel au ca scop identificarea oportunităților sustenabile și adaptabile de (re)valorizare a existentului prin proiecte și programe culturale și editoriale.

1 thought on “Concurs: câștigă publicația Street Art București”

  1. Pingback: Street Art București - video • feeder.ro

Leave a reply (we review all comments)