digitizArte atelier de self-publishing + interviu cu Elvira Lupsa

  • by
digitizArte atelier + interviu Elvira Lupșa [unicat.co]

Înscrie-te gratuit la noul atelier de self-publishing online pe platforma digitizARTE.ro și vezi un interviu cu Elvira Lupsa [Unicat.co]

digitizarte.ro a invitat-o pe Elvira Lupsa să povestească cum utilizează internetul pentru a se conecta cu audiențele sale.

Înscrie-te la atelier aici.

Cel de-al treilea atelier de self-publishing digitizarte.ro își propune să ajute artiștii să își creeze un site de portofoliu. Atelierul online gratuit conține următoarele 3 module și 7 lecții:

Cum creezi un portofoliu folosind doar wordpress și alte resurse gratuite, open-source

Creează un portofoliu folosind wordpress și alte resurse gratuite, open-source, cum ar fi tema Neve, plugin-uri pentru funcții esențiale, și plugin-ul Jetpack, pentru crearea și afișarea paginilor care conțin proiecte/lucrări din portofoliu.

Cum alegi și customizezi o temă
Despre plugin-uri
Cum creezi un portofoliu pe site-ul tău

Cum îți securizezi website-ul

Noțiuni de bază despre cum îți securizezi site-ul folosind 2FA, ReCaptcha, WAF și SSL.

De ce și cum îți securizezi site-ul
Cum instalezi un certificat SSL gratuit

Cum îți optimizezi site-ul pentru (persoanele care folosesc) motoarele de căutare

Află noțiuni de bază despre indexarea site-ului de către motoarele de căutare și alte website-uri: cum configurezi un plugin SEO și cum înscrii sitemap.xml pentru indexarea conținutului în consolele Webmaster tools.

Cum instalezi și cum configurezi un plugin SEO
Cum generezi și înscrii sitemap.xml în consolele webmaster tools

În cadrul primului atelier virtual, ce are ca scop dezvoltarea competențelor digitale pentru artiști independenți, Dragutesku a răspuns întrebărilor despre self-publishing într-un interviu amplu. Al doilea atelier din seria digitizArte, destinat muzicienilor, este însoțit de un interviu cu Primărie [Tzinah].

digitizArte. platforma online
digitizArte. Instagram
digitizArte. Facebook

Proiect produs de Save or Cancel

Distribuit de feeder.ro

Parteneri media: Igloo, Zeppelin, The Institute, IQads, Assamblage, Revista Atelierul

Cofinanțat de AFCN

Programul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finanțării.

Despre Save or Cancel

Din 2009, Save or Cancel este un mediu de comunicare și propagare a artelor și culturii, promovând și facilitând rolul acestora în societatea contemporană. Programele multidisciplinare auto-inițiate de Save or Cancel au ca scop identificarea oportunităților sustenabile și adaptabile de (re)valorizare a existentului prin proiecte și programe culturale și editoriale.

Leave a reply (we review all comments)