3 vești bune săptămâna aceasta de la CNDB

3 vești bune săptămâna aceasta de la CNDB

Salut! Da, avem trei vești bune și săptămâna asta 🙌:  

3 vești bune săptămâna aceasta de la CNDB

1. „Corpuri și povești (in)vizibile” continuă cu tururi zilnice: Catrinel Catana, Simona Dabija, Valentina De Piante Niculae, Denis Bolborea și Maria Mora sunt artiștii alături de care descoperi istoria dansului, corporalizând-o prin exerciții care îți fac bine.

🎟 Este ultima săptămână în care se întâmplă tururile, așa că nu rata șansa și înscrie-te gratuit, aici: https://bit.ly/2YdJEfc

💡 Toate detaliile sunt pe cndb.ro  

2. Miercuri, We are Developing Art lansează episodul pilot din seria “Sufrageria de Mişcare – Body Anatomy | Body Breakfast | Body Community”. De la 19:00, la CNDB, ne bucurăm de un dance jam lipsit de inhibiţii pe muzica live realizată de Denis Bolborea, Alexandros Raptis şi Lala Misosniky.

💡UnShame Dance ||| Community Jam

3. Joi, te invităm la un laborator deschis unde afli cum se filmează un performance. Se va lucra aplicat pe spectacolul „Iluzionistele”, iar Simona Deaconescu (fondatoarea Bucharest International Dance Film Festival), Ana Drăghici (directoare de imagine), Bogdana Pascal (producătoare TV) și autoarea spectacolului Mădălina Dan, vor discuta, aplicat, despre tipuri de încadraturi și unghiulații cinematografice specifice unei lucrări de dans, dinamica montajului spectacolului filmat, retorica vizuală și motivația din spatele acestor alegeri, precum și aspecte care țin de pregătirea și producția unui format video bazat pe o lucrare scenică.

🎟 Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile. Te înscrii cu un mail către cursuri@cndb.ro până pe 27 octombrie.

💡Cum filmezi un performance? Laborator deschis: „Iluzionistele”

1 thought on “3 vești bune săptămâna aceasta de la CNDB”

  1. Pingback: t.quoise - life in reverse [soundsphere] • feeder.ro

Leave a reply (we review all comments)