IQOS World – Network of Emotions și Art for Air – printre atracțiile principale de la Romanian Design Week

IQOS World – Network of Emotions și Art for Air – printre atracțiile principale de la Romanian Design Week

În cadrul ediției curente a festivalului Romanian Design Week, brandul IQOS este prezent cu două inițiative mari: instalația IQOS World – Network of Emotions, realizată de scenograful Adrian Damian, și proiectul Art for Air, o colaborare Romanian Design Week cu artistul Obie Platon, susținută de IQOS. 

IQOS World – Network of Emotions, instalația realizată de Adrian Damian, suprapune rețeaua lumii vegetale cu universul social pentru a da naștere unui spațiu contemplativ, care oferă o experiență profundă a senzației de a fi împreună, interconectați. În acest ecosistem multisenzorial, rolul tehnologiei este de a ne apropia și de a facilita aceste legături, chiar și atunci când ne aflăm la distanță. Instalația poate fi vizitată până în 13 iunie, la Combinatul Fondului Plastic din București, în strada Băiculești nr. 29.

„Împreună, suntem mai mult decât vedem. Ne definim prin complexitatea conexiunilor dintre noi, care sunt adesea nevăzute. Acolo unde emoțiile ni se întrepătrund, se dezvăluie adevărata noastră natură. Acești copaci și dinamica relațiilor lor ne învață cine suntem cu adevărat, ne arată urmele emoțiilor noastre și cât de conectați suntem unii cu ceilalți. Mai avem multe de învățat de la ei.”, a spus scenograful Adrian Damian.

Un alt proiect dezvoltat de IQOS în cadrul acestei ediții a festivalului, la inițiativa Romanian Design Week, este Art for Air, realizat în colaborare cu Obie Platon, unul dintre cei mai apreciați artiști stradali din România, oferind o nouă perspectivă asupra spațiului urban.

Obie Platon - Art for Air, street art in Bucharest

În cadrul acestui proiect, artistul a creat, cu ajutorul vopselei inovatoare Airlite, două lucrări: un mural de 35mp, situat în centrul Bucureștiului, care poate fi admirat în strada Matei Millo nr. 9, și un mural în fața spațiului RDW Design House, în Bulevardul Aviatorilor nr. 8A.

Art for Air - Obie Platon, Romanian Design Week, IQOS

Accesul la instalația IQOS World – Network of Emotions și în RDW Design House este permis exclusiv persoanelor cu vârsta peste 18 ani. 

Material susținut de IQOS.

Acest produs nu este lipsit de riscuri. Eliberează nicotină, care provoacă dependență. IQOS este destinat adulților care altfel ar continua să fumeze sau să folosească produse cu nicotină.

Leave a reply (we review all comments)