Creative Night Talks cu Anca Spiridon

Creative Night Talks cu Anca Spiridon

17 decembrie 2020, ora 21.00 
Premiere live pe FB Revista Atelierul, pe FB Radio Romania Cultural şi Youtube Revista Atelierul
Moderatoare: Mihaela Ion
Invitată: Anca Spiridon – PR cultural

#CreativeNightTalks #RevistaAtelierul

NE VEDEM IN FIECARE JOI SEARA & follow us for more updates.
https://www.revista-atelierul.ro/

Înregistrările precedente din cadrul Creative Night Talks sunt disponibile pe:
www.revista-atelierul.ro
– contul nostru de youtube: https://bit.ly/3gBqTFU
– pagina noastra de facebook: https://bit.ly/3g6Zopa

Proiectul Creative Night Talks este o platformă online de interacţiune cu creativii din România şi din străinătate. Conferinţele online Creative Night Talk – cu desfăşurare în fiecare joi seara, moderate de Mihaela Ion – își propun să ofere un punct de pornire pentru noi colaborări și abordări în cadrul industriilor creative.

Detalii moderatoare
Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă amplă în cadrul industriei creative şi culturale româneşti. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului şi este cofondatoarea proiectului Revista Atelierul. Activează în diferite galerii de artă internaţionale în calitate de curator.
https://mihaelaion.com/

Detalii invitată
Anca Spiridon este de 8 ani PR cultural, freelancer convins și full time de 2 ani, doar cu proiecte care îi plac și în care crede în portofoliu: NO.MAD Talks, Mădălina Pavăl, NeoNlitic, One Night Gallery, RADAR – Romanian Artists Developing Alternative Realities, Rocanotherworld, Black Sea Arts Festival, KINOdiseea, Caravana Metropolis.

Parteneri media: AGERPRES, The Institute, Radio România Cultural, MagMob, Modernism Punct Ro, IQads, Feeder.ro, Design Events, Munteanu, PRwave, bookblog.ro, IQool

Un eveniment Revista Atelierul
contact@revista-atelierul.ro

Leave a reply (we review all comments)