Lucrarea București de ERPS face parte din licitația organizată de Alis în data de 13 decembrie

  • by
Lucrarea București de ERPS face parte din licitația organizată de Alis în data de 13 decembrie

ERPS (n.1981)- ”București”, acrilic pe pânză, 55x85cm, semnat în lucrare

lot 06.06 – link licitație
Preț de pornire: 4.000,00 Lei
Estimare: 1.000,00 – 1.200,00 €

O lucrare de ERPS, intitulată “București”, face parte din licitația online organizată de Alis, programată în data de 13 decembrie 2020. Este un moment perfect să îți dezvolți colecția și să te apropii de cultura underground, cu atât mai mult dacă îl urmărești pe ERPS, legendarul artist graffiti care a colorat imaginația trecătorilor într-un Bucureștiul teribil de gri, sau dacă ai apreciat feeder sound live stream w/ Dragustesku & Erps.

Lucrarea incorporează elemente și teme specifice artistului, recognoscibilele blocuri, macarale, clădiri și monumente familiare care constituie repere locale, cum ar fi Gara de Nord, Primăria, clădirea circului, casa poporului și catedrala în construcție, arcul de triumf, hotelul intercontinental, Ateneul, Palazzo Calcani, monumentul revoluției și intervenția ulterioară, un jet de vopsea roșie.

Dialogul / tensiunea creată între aceste mase de beton transmite sentimente de anxietate și confuzie, specifice unui oraș haotic, sufocant și monumental. Și totuși, Bucureștiul lui ERPS este animat și colorat de expresii ale culturii alternative în spațiul public, așa că în lucrare vei găsi tagurile lui AEUL, MSER, SEAR, WANE, SAINT, BERE, TACI, CAGE, RECIS, FEAR, LIXE, BONDEM, etc..

Leave a reply (we review all comments)