Creative Night Talks cu Andreea Mironiuc

Creative Night Talks cu Andreea Mironiuc

10 decembrie 2020, ora 21.00 (GMT+3)
Premiere live pe FB Revista Atelierul, pe FB Radio Romania Cultural şi Youtube Revista Atelierul
Moderatoare: Mihaela Ion
Invitată: Andreea Mironiuc, ilustratoare, founder Andreea Illustration #CreativeNightTalks #RevistaAtelierul

NE VEDEM ÎN FIECARE JOI SEARA & follow us for more updates.
https://www.revista-atelierul.ro/

Înregistrările precedente din cadrul Creative Night Talks sunt disponibile pe:
www.revista-atelierul.ro
– contul nostru de youtube: https://bit.ly/3gBqTFU
– pagina noastra de facebook: https://bit.ly/3g6Zopa  

Proiectul Creative Night Talks este o platformă online de interacțiune cu creativii din România şi din străinătate. Conferințele online Creative Night Talk – cu desfășurare în fiecare joi seara, moderate de Mihaela Ion – își propun să ofere un punct de pornire pentru noi colaborări și abordări în cadrul industriilor creative.  

Detalii moderatoare
Mihaela Ion este manager cultural cu o experiență amplă în cadrul industriei creative și culturale românești. Pe lângă educația universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului și este cofondatoarea proiectului Revista Atelierul. Activează în diferite galerii de artă internaționale în calitate de curator.
>> https://mihaelaion.com/

Despre invitată
“Numele meu este Andreea și îmi place să desenez.” Cam așa mă prezint eu de când aveam 4 ani. Povestea mea de dragoste cu ilustrația a continuat cu licența în Design Multimedia în Danemarca și mai apoi cu un master în New Media și Digital Culture, la Universitatea din Amsterdam. Între timp, am lucrat și în câteva studiouri: unul de animație în New York și unul de design grafic în Barcelona. În 2015 m-am stabilit în București, unde am avut oportunitatea de a-mi deschide propriul studio de ilustrație și mi-am îndeplinit visul de a lucra full-time în ceea ce îmi place cel mai mult. Magazinul online Andreeaillustration.ro a apărut la scurt timp, din pasiunea pentru papetarie si pentru cadouri unice, lucrate cu drag si atenţie la detalii.
>> https://andreeaillustration.ro/

Parteneri media: AGERPRES, The Institute, Radio România Cultural, MagMob, Modernism Punct Ro, IQads, Feeder.ro, Design Events, Munteanu, PRwave, bookblog.ro, IQool  

Un eveniment Revista Atelierul
contact@revista-atelierul.ro

Leave a reply (we review all comments)