Foto + video: feeder.ro live cu Primărie și Pisica Pătrată

feeder sound LIVE with Primarie (dj set) & Pisica Patrata (live painting)

Vezi o serie de fotografii realizate de Petre Fall ├«n timpul transmisiunii feeder.ro live ­čö┤ cu Prim─ârie (dj set) & Pisica P─âtrat─â┬á(live painting)

Pe 18 Noiembrie, Prim─ârie ╚Öi-a unit for╚Ťele cu Pisica P─âtrat─â s─â te ghideze ├«ntr-o incursiune ├«n arta ╚Öi muzica contemporan─â, prezentate sub forma unui performance audio-video. De╚Öi se exprim─â ├«n moduri diferite, cei doi arti╚Öti, care provin din medii diferite, ╚Öi-au ├«mbinat armonios tehnicile de lucru, invit├óndu-te ├«n universul lor creativ ╚Öi plin de imagina╚Ťie.

Prim─ârie a ├«nceput setul cu o pies─â compus─â de Barac. Au urmat dou─â ore intense ├«n care, utiliz├ónd 3 cdj-uri, de multe ori concomitent, a reu╚Öit s─â creeze multe pasaje ╚Öi momente contrastante cu un ritm dinamic ╚Öi plin de bun─â dispozi╚Ťie.

ÔÇťCu siguran╚Ť─â a fost o experien╚Ť─â inedit─â ╚Öi unic─â pentru mine, a fost o crea╚Ťie ├«n tandem cu pictorul ╚Öi cu atmosfera din studio, au fost 2 ore ├«n care am uitat de timp, am intrat ├«n gaura neagr─â ╚Öi am iesit ├«ntr-un alt universÔÇŁ

ÔÇô Prim─ârie

├Än dou─â ore Pisica P─âtrat─â a pictat o p├ónz─â de 2 metri l─â╚Ťime cu 1,5 metri ├«n─âl╚Ťime de la zero. F─âr─â nicio preg─âtire ├«n prealabil, f─âr─â nicio pauz─â. Rapiditatea cu care Pisica P─âtrat─â a realizat acest─â lucrare este uluitoare. A ├«nceput cu un personaj magenta, schi╚Ťat din c├óteva linii, pe care l-a acoperit integral, l─âs├ónd vizibile doar c├óteva elemente care au devenit parte din fundal. ├Än contrast cu muzica lui Prim─ârie, personajul ilustrat de Pisica P─âtrat─â pare c─â prive╚Öte asupra momentelor grele prin care trecem ╚Öi este pu╚Ťin ├«ngrijorat/─â. Petre Fall (VJ VLC) a a realizat o serie de fotografii care surprind ├«ntreaga lucrare, c├ót ╚Öi o serie de detalii interesante.

├Än cur├ónd, vom urca varianta HD a videoului pe YouTube. P├ón─â atunci po╚Ťi vedea vedea varianta SD aici.

Despre Prim─ârie

Prim─ârie a ├«nceput cariera muzical─â ├«n 2007 ╚Öi, din acel moment, c─âl─âtore╚Öte prin Rom├ónia ╚Öi Europa, r─âsp├óndind vibra╚Ťii pozitive prin intermediul dj seturilor sale captivante. El este fondatorul Tzinah Records, o cas─â de discuri care a adus ├«n lumin─â multe piese interesante ╚Öi care promoveaz─â constant arti╚Öti talenta╚Ťi.

De mai multe ori, am avut plăcerea să schimbăm muzică și idei cu Primărie. În 2015, am vorbit pe larg cu Primărie despre cariera și viziunea sa personală asupra muzicii într-un interviu extins feeder insider. În același an, a înregistrat cel de-al 43-lea episod al seriei de podcast-uri săptămânale feeder sound.

├Än ultimii doi ani, Prim─ârie a fost membru ├«n juriul pentru apelurile deschise feeder sound. ├Än 2019, Prim─ârie a lansat 10 piese ├«n format digital, selectate ├«n cadrul apelului deschis, pe compila╚Ťia intitulat─â feeder open calling.

Recent, am publicat dou─â dintre remixurile lui Prim─ârie, care surprind tensiunea dintre puterea groove-ului ╚Öi relieful vibra╚Ťiilor de ├«nalt─â frecven╚Ť─â, ambele lansate de Tzinah Records.

Pregătește-te pentru un set relaxant mixat de Primărie, care va aduce atmosfera de vară și sentimente fericite, în aceste vremuri grele de pandemie globală.

Despre Pisica Pătrată

Pisica P─âtrat─â┬áeste unul dintre cei mai aprecia╚Ťi ilustratori ╚Öi murali╚Öti din Romania, dar ╚Öi fondatorul┬áMuzeului Benzii Desenate. Are o activitate intens─â, cu multe apari╚Ťii publice, lans─âri de c─âr╚Ťi, comics, reviste, expozi╚Ťii personale, particip─âri la festivaluri ╚Öi o serie lung─â de murale. ├Än cartea ╚Öi harta┬áUn-hidden street art in Romania,┬ápo╚Ťi g─âsi o bun─â parte dintre lucr─ârile ╚Öi instala╚Ťiile artistice cu care personajele┬áPisica P─âtrat─â┬áreconfigureaz─â spa╚Ťii uitate din mediul urban, galerii sau chiar muzee.

├Än ultimii ani, ne-am bucurat s─â avem c├óteva ocazii s─â colabor─âm cu Pisica P─âtrat─â realiz├ónd unul dintre cele mai ├«ndr─âgite murale din Bucure╚Öti ╚Öi o instala╚Ťie artistic─â stradal─â pe fa╚Ťada Teatrului de var─â Capitol (2008, 2016, 2017). Am expus o parte dintre tablourile sale uimitoare ├«n c├óteva expozi╚Ťii colective la Kube,┬áLente,┬áPalatul Universul, Romanian Design Week ╚Öi Galeria Imbold. ├Än sufrageria ╚Öi gr─âdina urban─â Lente, po╚Ťi g─âsi muralul realizat ├«n 2016 ├«n cadrul seriei Pict─âm Pere╚Ťi ╚Öi totemul de lemn Un-hidden Bucharest (2017). Tot ├«n colaborare cu proiectul Un-hidden Bucharest, Pisica P─âtrat─â a instalat 6 panouri de lemn pe fa╚Ťada cl─âdirii Cina, care g─âzduie╚Öte Spa╚Ťiul M60 (2018).

O parte din colec╚Ťia de art toys din lemn, pe care Pisica P─âtrat─â le asambleaz─â ╚Öi le picteaz─â manual, sunt disponibile ├«n magazinul feeder.ro.

Despre┬áPisica P─âtrat─â┬ápo╚Ťi s─â afli mai multe citind┬áinterviul feeder insider, r─âsfoind┬ácatalogul digital de lucr─âri sau cele peste┬á300 de ╚Ötiri ╚Öi articole┬áindexate ├«n arhiva feeder.ro.

Articol scris de Cristina Popa (random) ╚Öi Andrei Racovi╚Ťan (ubic)

Fotografii realizate de Petre Fall (VJ VLC) și Pisica Pătrată

Acest articol face parte din edi╚Ťia octombrie 2020 a revistei online feeder.ro
ISSN 2734 ÔÇô 5637 | ISSN-L 2734 ÔÇô 5637

Finan╚Ťator

Revist─â / publica╚Ťie cultural─â finan╚Ťat─â cu sprijinul Ministerului Culturii.

Opiniile apar╚Ťin autorilor/arelor ╚Öi nu reprezint─â pozi╚Ťia revistei online sau a Ministerului Culturii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.