Creative Night Talks cu Sergiu Călifar

Creative Night Talks cu Sergiu Călifar

Pe 19 noiembrie 2020 seria de conferințe Creative Night Talks continuă cu arh. Sergiu Călifar, founder Pure Mess Design, premieră live pe FB Revista Atelierul, youtube Revista Atelierul & FB Radio România Cultural. Detalii găseşti şi aici pe evenimentul de facebook.

Conferințele online Creative Night Talks invită creativii, persoanele interesate de domeniul creativ şi nu numai să participe la o întâlnire cu Sergiu Călifar moderată live de Mihaela Ion, joi 19 noiembrie 2020, de la ora 21.00 (GMT+3). Vă recomandăm să folosiți hashtagul #CreativeNightTalks.

Înregistrările precedente din cadrul Creative Night Talks sunt disponibile:
– pe www.revista-atelierul.ro
– pe contul Revistei Atelierul de youtube: https://bit.ly/3gBqTFU
– pagina Revista Atelierul de facebook: https://www.facebook.com/revista.atelierul

Proiectul Creative Night Talks este o platformă online de interacţiune cu creativii din România şi din străinătate. Conferințele online Creative Night Talk – cu desfăşurare în fiecare joi seara, moderate de Mihaela Ion – își propun să ofere un punct de pornire pentru noi colaborări și abordări în cadrul industriilor creative.

 

“Sunt Sergiu CĂLIFAR, arhitect de interior și fondatorul firmei și echipei Pure-Mess Design, care încă din anul 2015 aduce creația, forma și culoarea în căminele oamenilor, transformând “o casă” în “acasă” sau, dacă vreți, în “acea casă”! La baza am studiat urbanismul, dar printr-un ambițios șpagat lumea designului interior m-a atras, captivat și iată-ne cu sute de proiecte la activ și cu tot atât de mulți clienți satisfăcuți. Designul de interior, din punctul meu de vedere, poate fi catalogat drept un stil de viată, ce mă ajută să pun în aplicare dorințele și nevoile beneficiarilor, chiar și pe cele nedescoperite încă, prin lărgirea viziunii clienților. Unul dintre obiectivele mele principale a fost creșterea calității vieții, folosind un pachet de servicii complex, ce este evidențiat atât prin partea estetică cât și cea funcțională.”

Sergiu CĂLIFAR

Mihaela Ion este manager cultural cu o experiență amplă în cadrul industriei creative şi culturale româneşti. Pe lângă educația universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris. Activează în diferite galerii de artă internaționale în calitate de curator. https://mihaelaion.com/

Parteneri media: AGERPRES, The Institute, Radio România Cultural, MagMob, Modernism Punct Ro, IQads, Feeder.ro, Design Events, Munteanu, PRwave, bookblog.ro, IQool

Un eveniment Revista Atelierul
contact@revista-atelierul.ro

Leave a reply (we review all comments)