Creative Night Talks cu Adina Filculescu

Creative Night Talks cu Adina Filculescu

Creative Night Talks
12 noiembrie 2020, de la ora 21.00 (GMT+3)
Moderatoare: Mihaela Ion
Invitată: Adina Filculescu – designer floral, founder enRose

Premiere live pe FB Revista Atelierul şi pe FB Radio Romania Cultural

Proiectul Creative Night Talks este o platformă online de interacțune cu creativii din România şi din străinătate. Conferințele online Creative Night Talk – cu desfăşurare în fiecare joi seara, moderate de Mihaela Ion – își propun să ofere un punct de pornire pentru noi colaborări și abordări în cadrul industriilor creative.

Aceste conferințe sunt gândite pentru un public dornic să afle mai multe detalii despre statusul industriilor creative de la profesionişti. Industriile creative naționale şi internaționale sunt în plină schimbare, mai ales în contextul actual, unele branduri apar, altele dispar din lipsa de adaptabilitate. Această perioadă pandemică propune noi idei de afaceri, noi moduri de promovare creativă, noi strategii de marketing şi PR. Conferințele Creative Night Talks vor aborda aceste subiecte şi, bineînțeles, vor încerca să ofere posibile traiectorii pentru creativii activi, dar şi pentru cei la început de drum. În fiecare zi de joi, cu câteva excepții, de la ora 21.00 la 22.00, vă invităm să participați la Creative Night Talks, si astfel seara să fie rezervată ideilor și industriilor creative.”  

Mihaela Ion, moderatoare a Conferințelor Creative Night Talks.

Adina Filculescu designer floral, founder enRose

Numele meu este Adina Filculescu. Sunt o antreprenoare entuziastă, care iubește ceea ce face (chiar și după atâta timp), designer floral certificat internațional, wedding planner și trainer pentru workshop-urile de design floral pe care le susțin (când nu e pandemie).

Dorința de a-mi urma pasiunea pentru designul floral m-a condus spre un domeniu minunat. Aici am aflat ce înseamnă să fii alături de oameni în drumul lor spre împlinirea viselor. Inevitabil, am descoperit că organizarea de nunți este una dintre cele mai satisfacătoare activități pe care le-am realizat, întrucât prezintă o serie de provocări, dar și bucurii. Trebuie să fii flexibil față de orice problemă se ivește și să ai mereu în vedere că pentru clienții tăi momentul este …unic – așa că nu vrei să dai greș.

Anul acesta, compania pe care am fondat-o, enRose, a împlinit 12 ani, iar eu, alături de ea celebrez 8 ani ca wedding planner. Să fii organizator de nunți înseamnă să îți asumi responsabilitatea pentru bucuria clienților tăi. Sunt un om pragmatic, care se descurcă foarte bine în situațiile cele mai neașteptate – iar în organizarea unui astfel de eveniment vă asigur că ele sunt destule.

Zâmbetul, căldura și empatia față de dorințele celor doi miri sunt condimente fără de care tot acest proces și-ar pierde din șarm.

Mă găsiți pe www.enrose.ro, un boutique online de flori, cochet și proaspăt, prin intermediul căruia livrăm buchete și aranjamente florale. Și odată cu ele, multe zâmbete si emoții.

Înregistrările precedente din cadrul Creative Night Talks sunt disponibile pe:
– www.revista-atelierul.ro
– contul nostru de youtube: https://bit.ly/3gBqTFU
– pagina noastra de facebook.

Parteneri media: AGERPRES, The Institute, Radio România Cultural, MagMob, Modernism Punct Ro, IQads, Feeder.ro, Design Events, Munteanu, PRwave, bookblog.ro, IQool

Un eveniment Revista Atelierul
contact@revista-atelierul.ro

Leave a reply (we review all comments)