Creative Night Talks cu Gabriela Popescu

creative-night-talks_fbevent_noi5-e9c4b014

Pe 5 noiembrie 2020 seria de conferințe Creative Night Talks continuă cu Gabriela Popescu, premieră live pe FB Revista Atelierul, youtube Revista Atelierul & FB Radio România Cultural. Detalii găseşti şi aici pe evenimentul de facebook.

Conferinţele online Creative Night Talks invită creativii, persoanele interesate de domeniul creativ şi nu numai să participe la o întâlnire cu  Gabriela Popescu moderată live de Mihaela Ion, joi 5 noiembrie 2020, de la ora 21.00 (GMT+3). Vă recomandăm să folosiţi hashtagul #CreativeNightTalks.

Înregistrările precedente din cadrul Creative Night Talks sunt disponibile:
– pe www.revista-atelierul.ro
– pe contul Revistei Atelierul de youtube: https://bit.ly/3gBqTFU
– pagina Revista Atelierul de facebook: https://www.facebook.com/revista.atelierul

Proiectul Creative Night Talks este o platformă online de interacţiune cu creativii din România şi din străinătate. Conferințele online Creative Night Talk – cu desfăşurare în fiecare joi seara, moderate de Mihaela Ion – își propun să ofere un punct de pornire pentru noi colaborări și abordări în cadrul industriilor creative.

Parteneri media: AGERPRES, The Institute, Radio România Cultural, MagMob, Modernism Punct Ro, IQads, Feeder.ro, Design Events, Munteanu, PRwave, bookblog.ro, IQool

Un eveniment Revista Atelierul
contact@revista-atelierul.ro

Sunt Gabriela Popescu, makeup artist şi trainer. Am uitat să zic de: mamă, soție, artistă, antreprenoare, femeie. Lucrez în domeniu de 10 ani. Am avut numeroase masterclass-uri de specialitate în Cluj şi ţară.  Sunt prezentă în on-line pe toate retelele: instagram, facebook, blog, youtube, dar cel mai mult ador sa lucrez la mine în studio şi să fac femeile fericite cu machiajele pe care le realizez.  Nu e uşor, mai ales în aceste timpuri incerte, dar cu mult drag şi putere se văd rezultate frumoase.

https://www.gabrielapopescumakeup.ro

Leave a reply (we review all comments)