Procrastinarea: Cum să nu-ți mai amâni planurile

Procrastinarea: Cum să nu-ți mai amâni planurile

Cum să nu mai procrastinez? Dacă ți-ai pus măcar o dată această întrebare, avem o veste bună pentru tine.

Află ce te împiedică să pui în practică lucrurile pe care ți le dorești la cursul online Procrastinarea: Cum să nu-ți mai amâni planurile, cu psihologul Lidia Calciu. Cursul începe luni, 21 septembrie, ora 19.00 și are trei întâlniri, cu frecvență săptămânală.

Explorezi împreună cu lectorul mecanismele procrastinării, îți înțelegi propriul profil de procrastinare şi descoperi cum o poți combate.

«Sunt prea obosit/ă să mă apuc acum de proiect. Poate mâine. Acum aș vrea să mă uit pe Instagram la pozele puse de prieteni din vacanță. Să mă mai relaxez şi eu!» «Eu lucrez mai bine sub presiune. De aceea las totul pe ultima sută de metri!» «Relația mea mă face profund nefericit/ă. Trebuie să fac ceva în legătură cu asta! Dar nu chiar acum! Nu e momentul potrivit pentru schimbări.»  

Vei înțelege de unde apar astfel de povești, care liniștesc și fac amânarea să pară tolerabilă și adesea întemeiată. Tot ele trezesc emoții greu de suportat: ruşinea că nu avem tăria de a începe ceva ce ne-am propus sau ce este necesar să facem și vinovația de a trăi cu o listă permanentă de proiecte și acțiuni neîmplinite. Participă la curs și află cum să eviți și să depășești acest tip de afirmații.

În cele trei întâlniri vom vorbi despre:

1. Ce este procrastinarea, cum și când apare. Definiție, tipologie, profile.

2. Ce ascunde procrastinarea. Comportamente învățate, viață emoțională și tipare disfuncționale.

3. Cum combatem procrastinarea. Tehnici și strategii.

Ca să participi la curs, plătește online, direct de pe site, taxa de participare – 240 de lei. Cu o zi înainte de data începerii, primești pe mail linkul unde vei urmări cursul. Dacă ai și alte întrebări, scrie un mesaj pe contact@victoriei.ro.

Vezi aici mai multe cursuri Fundația Calea Victoriei și reduceri early-bird.

Leave a reply (we review all comments)