Club online de Desen: Creativitate, inspirație, relaxare

Club online de Desen: Creativitate, inspiraţie, relaxare

Înscrie-te la Clubul online de Desen: Creativitate, inspirație, relaxare organizat din 16 septembrie, în seri de miercuri, de Fundația Calea Victoriei.

Te distrezi, te relaxezi, dar îți și dezvolți memoria vizuală și coordonarea mână-ochi. Îți sporești puterea de concentrare, atenția la detalii și a spiritului de observație. Alături de Teodora Vărzaru, sculptor și profesor de desen cu peste 10 ani de experiență, ai toate șansele să-ți cultivi sau să-ți descoperi talentul.

Desenul e o minunată metodă de relaxare, pentru că te îndepărtează de stresul cotidian și îți dezvolta imaginatia. La clubul de desen studiezi și experimentezi tehnici diferite ale artei grafice.

La fiecare ședință, faci câte un desen inspirat din fotografii proiectate sau personale, în funcție de tema zilei.

Uite câteva exemple:

  • Compoziţie cu obiecte geometrice
  • Natură statică. Exercițiu de linie
  • Studiu: Proporțiile corpului uman
  • Crochiuri – Corpul uman în mișcare
  • Tehnica Ilustraţiei
  • Studiu de perspectivă – Interior / Exterior de casă

Fiecare întâlnire durează două ore şi are loc pe platforma Zoom. La curs ai nevoie de un bloc de desen, diferite creioane, de la H la B, cărbune, creioane albe, pasteluri, creioane aquarelabile, tuș, fine liners. Nu toate sunt obligatorii, dar cu cât ai mai multe materiale, cu atât experienţa practică va fi mai plăcută.

Mai ai nevoie de o sursă bună de lumină în cameră, ca să-i poţi arăta desenul tău lectorului şi să primeşti feedback.

Întâlnirile vor avea loc în fiecare miercuri, de la 19.00 – 21.00. Taxa de participare pentru un modul de 4 întâlniri este de 300 de lei și o poți plăti pe site, aici. Îți vei putea prelungi abonamentul la club după fiecare 4 întâlniri, dacă vei dori.

Dacă ai și alte întrebări, lasă un mesaj pe contact@victoriei.ro.

Leave a reply (we review all comments)