Ce se întâmplă la ACUARELA de Romanian Design Week

Acuarela Gradina de vara 1

13-20 septembrie Acuarela BUSBAR DRAWING  X hotspot Absolut 

Acuarela Busbar Drawing RECIS
De Romanian Design Week 2020, între 13 și 20 septembrie, Acuarela continuă desenarea busbarului Volkswagen T2 din anii ’60 din GrădinAcuarela.

Acuarela va fi hotspot Absolut în cadrul Romanian Design Week.

În 2013, acesta a fost desenat de Kitra, în 2018 de Andrei Argaetic, iar anul acesta Andrei și Absolut vor preda ștafeta lui RECIS să facă schimbarea.

Event aici.

 

14-20 septembrie Artist on the table – Ștefan Vartolomei

Artist on the table - Ștefan VartolomeiDe Romanian Design Week, Acuarela propune un mod alternativ de expunere a fotografiei de artă.

Artist on the table îl are ca invitat pe fotograful Ștefan Vartolomei între 14 și 20 septembrie. Fotografiile vor fi expuse pe fiecare masă din cadrul Acuarela și vor putea fi vizionate oricând în intervalul orar 12:00-22:00.

Event aici.

 

15 septembrie, 19:00 PANDEMIC BALLERINA – proiect foto Florin Cristache

PANDEMIC BALLERINA - proiect foto Florin CristacheMarți, 15 septembrie, Acuarela prezintă expoziția de fotografie Pandemic Ballerina – Florin Cristache – în Grădina Secretă.

Pandemic Ballerina, expoziție foto de artă, în Grădina Secretă prezintă o serie de fotografii realizate de fotograful Florin Cristache, care documentează și cercetează traseul artistic al unei balerine în contextul pandemic.

Event aici

 

 

16 septembrie, 19:00 STUDIO CO+LOR – FUN FACTS

STUDIO CO+LOR - FUN FACTSMiercuri, 16 septembrie, de la 19:00, Imbold/ Acuarela și Studio CO+LOR propun un antrenament vizual cu povești animate scurte despre mediul înconjurător.

De la povești legate de animale, apariția unor cuvinte, „botezarea” planetelor, până la subiecte actuale legate de tehnologie. Constantin și Loreta (Studio CO+LOR) ne propun să abordam într-o manieră relaxată subiecte neobișnuite/ amuzante, dar și topicuri aparent banale, dar care au o poveste în spate care merită a fi spusă.

 

Event aici.

 

17 septembrie, 19:00 – Caliu si prietenii – 7 ani și jumătate de Acuarela Bistro

Caliu si prietenii - 7 ani și jumătate de Acuarela BistroAcuarela și-a deschis porțile iarna, pe zăpadă, și nu am reușit să ne sărbătorim sub umbrele până acum. Așa că, de Romanian Design Week, chemăm Taraf de Caliu să ne cânte cum numai ei știu, să mâncăm gustos ce mănâncă și ei și să aniversăm cei 7 ani și jumătate de Acuarela Bistro responsabil, respectând normele de distanțare socială.

Event aici.

Bilete pe Eventim.ro aici

Gradina de vara AcuarelaAcuarela este un mic bistro pentru comunitatea de artiști din București, un mix colorat de obiecte recondiționate, bucăți dragi de trecut și lucrări de artă adunate în ultimii 7 ani și jumătate.
https://acuarelabistro.ro/

 

1 thought on “Ce se întâmplă la ACUARELA de Romanian Design Week”

  1. Pingback: LIST: Ce se întâmplă la Romanian Jewelry Week 1.0 – feeder.ro

Leave a reply (we review all comments)