IQOS World creează o nouă perspectivă în cadrul Romanian Design Week

IQOS World creează o nouă perspectivă în cadrul Romanian Design Week

IQOS World creează o nouă perspectivă în cadrul Romanian Design Week

19 august 2020, București

 

Romanian Design Week (RDW) se desfășoară la Combinatul Fondului Plastic din București în perioada 11-20 septembrie. Evenimentul găzduiește instalația concept IQOS World: O nouă perspectivă. Parteneriatul dintre RDW și IQOS reflectă viziunea comună a celor două branduri pentru care inovația, designul și alegerile sustenabile definesc un viitor mai bun.

IQOS World reprezintă dialogul vibrant dintre prezent și viitor și folosește designul și tehnologia pentru a deschide o conversație despre noi perspective. Regândirea spațiului fizic, mixul de materiale, sunete sau lumini contribuie la crearea unei experiențe suprarealiste în care vizitatorului i se amintește despre puterea alegerilor personale și despre cum acestea ne pot influența viitorul.

„Instalația realizată special pentru Romanian Design Week subliniază valorile brandului IQOS: știință, tehnologie și design. Am creat un univers senzorial, ce provoacă vizitatorul la un exercițiu de imaginație despre cum arată un viitor mai bun și cum s-ar simți în acest viitor. Viziunea companiei Philip Morris International este de a crea un viitor fără fum, în care produse precum IQOS, care sunt o alegere mai buna decat continuarea fumatului, vor înlocui țigaretele obișnuite. Această viziune a stat la baza instalației IQOS World. Instalația IQOS World este pentru noi și un mod de a celebra o decizie istorică a agenției guvernamentale americane FDA, decizie prin care s-a autorizat recent comercializarea în Statele Unite ale Americii a IQOS ca un produs din tutun cu risc modificat.”  – Ruxandra Pașca, Development Director, Philip Morris România.

Această ediție a Romanian Design Week 2020 este una specială și își propune să scoată în evidență rolul esențial al designului în proiectarea unui viitor mai bun, într-o perioadă în care creativitatea a devenit mai importantă ca niciodată. Tema festivalului este „schimbarea” – CHANGE 2.0, temă anunțată încă de la începutul anului și actualizată cu proiectele și inițiativele industriilor creative în perioada pandemiei.

„Implicarea IQOS în ediția de anul acesta a Romanian Design Week ne bucură și ne onorează, în același timp. Având în vedere tema acestei ediții – CHANGE, consider că nu puteam găsi un partener de dialog mai potrivit decât acesta, recunoscut deja pentru implicarea în industria creativă și care are în ADN orientarea spre inovare, tehnologie, design și construirea unor comunități capabile să genereze schimbare”, a declarat Andrei Borțun, fondator Romanian Design Week.

Principala destinație Romanian Design Week 2020 va fi Combinatul Fondului Plastic, unde vizitatorii pot descoperi expoziția centrală și instalația IQOS World: O nouă perspectivă. De asemenea, în perioada 13-20 septembrie, spațiul Qreator by IQOS va găzdui Design Flags, o serie de șapte expoziții prezentate în premieră în România. Evenimentul va fi organizat ținând cont de distanțarea socială și de toate regulile și recomandările valabile la momentul respectiv. Accesul pentru vizitarea IQOS World și Design Flags este permis exclusiv persoanelor cu vârsta peste 18 ani.

1 thought on “IQOS World creează o nouă perspectivă în cadrul Romanian Design Week”

  1. Pingback: Începe Romanian Design Week 2020, o ediție sub semnul SCHIMBĂRII • feeder.ro

Leave a reply (we review all comments)