Art Machine @ Carusel

Art Machine @ Carusel

Art Machine @ Carusel

Acum e mai ușor ca niciodată să devii colecționar de artă.
Art machine este un automat de tip vending machine care distribuie lucrări de artă originale în schimbul sumei de 10 lei. Fiecare lucrare a fost desenată de un artist și poartă cu ea amprenta personală.

Este practic o carte de vizită a artistului creată doar pentru voi.
În acest fel vă încurajăm să începeți propria colecție de artă și poate chiar să schimbați între voi lucrările care vă plac. Arta ține și de plăcere, iar, în timp, colecțiile pot deveni o oglindă a gustului personal.

În intervalul 13.07 – 27.07 găsiți colecția “Pinch me, I’m screening” a grupului Pastila Roz în Cărturești Carusel. Am pregătit pentru voi 300 de desene unice, fiecare avand dimensiunea de 8.5 x 5.5 cm.

În săptămânile ce vor urma, alți artiști vor prezenta propriile colecții. Urmăriți paginile de facebook și instagram Pastila Roz și Cărturești pentru a fi la curent cu noile colecții.

Pastila Roz este o grupare artistică satirică jovială și indiferentă.
Este formată din:
Beaver
https://www.instagram.com/beaver.ism/
Marian Codrea
https://www.instagram.com/mariancodrea/
Alexandru Claudiu Maxim
https://www.instagram.com/alexandruclaudiumaxim/

Proiectul Art Machine încurajează consumul sănătos de artă prin punerea în contact direct a artiștilor cu publicul larg. Art machine creează o oportunitate unică de a achiziționa lucrări originale de artă, în același timp oferind expunere și susținere financiară artiștilor implicați în proces. Credem că arta trebuie să fie progresivă, dar în același timp personală și accesibilă.

https://www.facebook.com/pastilaroz/
https://www.facebook.com/Carturesti/
https://www.instagram.com/pastilaroz/
https://www.instagram.com/carturesticarusel/

Leave a reply (we review all comments)