Variațiuni la Invențiuni @ Grădina Casei Filipescu-Cesianu

  • by
Variațiuni la Invențiuni @ Grădina Casei Filipescu-Cesianu

“Variațiuni la Invențiuni Opus. 2”

𝗢 𝗽𝗼𝗮𝗻𝘁𝗮̆ 𝗺𝘂𝘇𝗶𝗰𝗮𝗹𝗮̆… 𝘀𝗮𝘂 𝗺𝗮𝗶 𝗺𝘂𝗹𝘁𝗲.
𝗖𝘂: 𝗘𝗺𝗶𝗹𝗶𝗮𝗻 𝗠𝗮̂𝗿𝗻𝗲𝗮 & 𝗣𝗲𝘁𝗿𝗲 𝗔𝗻𝗰𝘂𝘁̦𝗮

Spectacolul reprezintă o expresie teatrală inedită în peisajul artistic autohton. Punerea în balanță a celor două arte (muzica și teatrul) fără a fi părtinitor cu vreuna dintre ele, ba mai mult acestea susținându-se, potențându-se reciproc și preluându-și rolul celeilalte pe tot parcursul spectacolului, fac din “Variațiuni la Invențiuni Opus. 2” un spectacol de neuitat.

Ce înseamnă asta? Că doi actori tineri și talentați, cu o temeinică pregătire muzicală, își pun chezășie talentul și imaginația într-o comedie spumoasă și elegantă plină de rafinament, cu gaguri muzicale exploatate cu mult simț și ingeniozitate. Expresia artistică a celor doi amintește de scheciurile lui Charlie Chaplin cu Buster Keaton sau chiar de show-urile comice ale lui Victor Borges.

Ce au în comun Beethoven, Dave Brubeck, Rolling Stones, Michael Jackson și Grigoraș Dinicu? Nu vă rămâne decât să aflați, dintr-un spectacol în care ludicul și buna dispoziție se împletesc perfect cu muzica și măiestria actoricească, reușind până acum fabulosul rezultat de apreciere unanimă din partea publicului spectator prezent la oricare din reprezentațiile sale.

Evenimentul va avea loc în grădina Casei Filipescu-Cesianu, Calea Victoriei 151.

REZERVĂRI: 0756 021 106 / rezervari@teatruldramaturgilor.ro

https://teatruldramaturgilor.ro/variatiuni-la-inventiuni/

https://www.bilet.ro/eveniment/variatiuni-la-inventiuni-7956-24060

N.e. Teatrul Dramaturgilor Români organizează și Nu Sunt Eu cu Maia Morgenstern, tot în grădina Casei Filipescu-Cesianu.

Leave a reply (we review all comments)