feeder sound LIVE STREAMS cu CR15TINA (dj set) și AEUL (live painting) [ro]

feeder sound LIVE Secret Artist & AEUL

[read in EN 🇬🇧]

feeder sound LIVE STREAMS cu CR15TINA (dj set) și AEUL (live painting)

24 Iunie, 2020, 6:00 PM (GMT+3)

Cea de-a treia transmisie din seria feeder sound LIVE STREAM îi aduce împreună pe CR15TINA și AEUL, căutând să combine abilitățile diferite pe care cei doi protagoniști le au pentru a explora atât muzica cât și arta vizuală în profunzime, limitele dintre ele și posibilitățile oferite prin îmbinarea lor într-o experiență unică. Miercuri 24 iunie începând cu ora 18:00 (ora României, GMT + 3) vom fi în direct pentru două ore, așa că salvează data în calendar și asigură-te că nu pierzi acest eveniment!

 

Despre CR15TINA

Născută în minunatul oraș-port 2 Mai de la țărmul Mării Negre, Cr15tina a fost obișnuită cu muzica electronică încă din copilărie, tatăl ei activând în acest domeniu. Primul contact cu playerele l-a avut la 14 ani iar la scurt timp după a început să mixeze la un club de vară local. În acea perioadă a absolvit și o școală de canto.

Primul ei gig oficial a fost la Zebra Club din Bacău, unde mulți artiști care și-au lăsat amprenta pe scena underground din România și-au început cariera. În 2006 se mută la București și își extinde activitatea de DJ aici. Dobândește 12 ani de experiență mixând într-o mulțime de cluburi și având o rezidență la Silver Afterhours, primii 3 ani fiind cei mai activi.

După ce a rămas în umbră o vreme Cristina se întoarce, flirtează cu producția și își prezintă propriul sunet, plin de emoție și fericire. În decembrie 2016 colaborează cu Arms Limited pentru lansarea primului său EP „Zbor Măiastru”, iar în septembrie 2017 lanseaza „Love Dimension” la labelul Cisne Negro Records din Chile. De asemenea, în acea perioadă devine o parte din echipa highsounds.ro, o agenție locală care promovează DJ și producători de muzică deopotrivă.

Pentru ea muzica înseamnă Evoluție, Cunoaștere și Iubire.

 

Despre AEUL

Este imposibil să nu observați unul dintre porcușorii desenați de AEUL în timp ce sunteți la o plimbare prin București, Brașov, Vama-Veche sau alte orașe din țară. Designul minimalist și amuzant, așa cum poate părea la prima vedere, reprezintă defapt un simbol-cheie asociat cu expresivitatea artistică a mișcării locale de graffiti. Personajul a fost mereu acolo, în subconștientul artistului, până când într-o zi “a decis să se elibereze și ca orice altă creatură a simțit nevoia să se înmulțească”. Autorul este “mai mult sau mai puțin un instrument, un decorator al universului”. Sute de porcușori apar și dispar din acel moment tot timpul!

În timpul stării de urgență, AEUL și-a continuat activitatea, introducând personajul pe pânză, cu trei lucrări disponibile acum în magazinul feeder. De asemenea, el a contribuit și la pachetul de desene trimise de diverși artiști vizuali ca o invitație pentru toată lumea să adauge culoare lucrărilor lor pentru a-și exprima propria viziune și pentru a se conecta prin intermediul online-ului în timpul măsurilor dure de distanțare socială luate de autorități în timpul primei etape a pandemiei aici în România.

Puteți găsi câteva locații ale câinelui-porcușor explorând Harta Un-hidden România și, de asemenea, să vă bucurați de ele așa cum sunt publicate în cartea Un-Hidden Street Art in Romania, care vă poate ghida și ajuta să descoperiți arta independentă din spațiile publice!

 

Text de AndreiB

 

Aici poți descoperi episoadele anterioare care i-au avut ca invitați pe Teluric, Maria Bălan, Kozo și Irlo, cât și programul complet feeder sound LIVE STREAMS, împreună cu informații care să îți hrănească pentru pentru artă și muzică underground.

 

 

Despre feeder sound

Proiectul feeder sound II este organizat de echipa Save or Cancel, compusă din Cristina Popa (random) și Andrei Racovițan (ubic) prin feeder.ro,co-finanțat de AFCN, Aria tematică: Artă digitală și noile media. Programul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Vizitează pagina proiectului feeder sound, EP reviews și exclusive premiere pentru a fi la curent cu noile activități programate.feeder sound este o investigație în activitatea artiștilor locali și internaționali, alcătuită din seturi de DJ și melodii contemporane curatoriate cu meticulozitate într-o colecție de sunete care promovează recunoașterea reciprocă și schimbul cultural între muzicieni din întreaga lume.

 

Despre Save or Cancel

Din 2008, Save or Cancel este un mediu de comunicare și propagare a artelor și culturii, promovând și facilitând rolul acestora în societatea contemporană.
Programele multidisciplinare auto-inițiate de Save or Cancel au ca scop identificarea oportunităților sustenabile și adaptabile de (re)valorizare a existentului prin proiecte de arhitectură, culturale și editoriale.

 

feeder sound side bar logo icon

1 thought on “feeder sound LIVE STREAMS cu CR15TINA (dj set) și AEUL (live painting) [ro]”

  1. Pingback: feeder sound LIVE STREAMS with CR15TINA (dj set) & AEUL (live painting)

Leave a reply (we review all comments)