Curs online de fotografie pentru începători

curs online fotografie incepatori

Ce aparat foto folosești? Descoperă-i secretele și învață să faci fotografii mai bune la cursul online de fotografie pentru începători organizat de Fundația Calea Victoriei în perioada 15-19 iunie. Fotograful Valentin Boboc e gata să împartă cu tine tot ce știe despre secretele acestei arte.

Cursul online de fotografie pentru începători este foarte potrivit pentru tine dacă vrei să înveți cum se reglează și ce înseamnă timpul de expunere, diafragma, balansul de alb și alte noțiuni tehnice.

Primești în plus informații despre felurile de încadrare a unei imagini, despre cromatică, tipuri de lumină și compoziție. „Ceea ce știu transmit cu dragă inimă. Într-un fel, ajut la dezvoltarea educaţiei vizuale a ce lor din jurul meu, ceea ce îmi place foarte mult.”, spune lectorul cursului.

Participanţii primesc „teme” – fotografii pe care le vor prezenta la ultimele două sedinţe de curs, pentru a fi analizate şi discutate.

Așa că, dacă îţi place să observi, descoperi, surprinzi colţuri neobişnuite, momente din viaţa de zi cu zi, să explorezi locuri noi sau să te joci cu alăturări noi, expresii diverse, emoţii, Valentin Boboc și colegii de curs te așteaptă să descoperiți împreună secretele unei fotografii reușite.

Cele cinci întâlniri au loc zilnic, de luni până vineri, din 15 până pe 19 iunie, de la 19.00. Cursul e online, live, interactiv. Ca să participi, plătește taxa – 350 de lei – prin Iabilet.ro.

Cu o zi înainte de data începerii, primești pe mail un link unde poți urmări cursul. Dacă ai întrebări, trimite un mesaj pe contact@victoriei.ro.

Leave a reply (we review all comments)