Vara vine cu vești bune – Cursuri proaspete de fotografie, comunicare, psihologie și scenaristică

reduceri cursuri online

Intră în acțiune! Începe vara cu energie și optimism, la cursurile online de la Fundația Calea Victoriei.

Învață să faci video content de calitate ca să-ți promovezi afacerea sau brandul personal. Descoperă o perspectivă nouă asupra relației de cuplu și află cum o poți îmbunătăți. Organizează-ți timpul mai bine, cu metoda Bullet journal. Socializează și bucură-te de discuții inteligente pe subiecte care te provoacă să descoperi permanent lucruri noi: artă contemporană, semnificația viselor, filozofie, perioada Belle Epoque, scenaristică și poveștile caselor de patrimoniu din București.

Ca să-ți fie simplu să te hotărăști ce alegi din programul lunii iunie, ți-am pregătit o reducere nouă. Din 25 mai până pe 1 iunie, când cumperi două cursuri, ai 50% Reducere la al doilea curs.

Spune-le și prietenilor vestea bună!

Program:

Săptămâna 1-7 iunie:

Săptămâna 8-14 iunie:

Săptămâna 15-21 iunie:

Săptămâna 22-28 iunie:

Săptămâna 29 iunie – 4 iulie:

 

Oferta este valabilă doar pentru cursurile din această listă achitate în perioada 25 mai – 1 iunie. Reducerea se aplică la costul întreg al cursului cu preț mai mic şi nu se cumulează cu alte oferte sau reduceri. Cu o zi înainte de data începerii, primeşti pe adresa de mail lăsată linkul unde vei putea urmări cursul. Te rugăm, verifică în Spam sau Promoţii primirea mesajului.

ilustrație de Andreea Mitică

Leave a reply (we review all comments)