IV-IN lansează EP-ul “Alter” la labelul berlinez underyourskin

IV-IN lansează EP-ul "Alter" la labelul berlinez underyourskin

IV-IN lansează EP-ul “Alter” la labelul berlinez underyourskin

IV-IN lansează pe data de 22 Mai  EP-ul “Alter” pe labelul berlinez underyourskin records, prima piesa “All I Ever Get” a ieșit în premieră pe KataHaifisch pe data de 11 Mai.

Întreg EP-ul va fi uploadat pe Bandcamp-ul labelului UYSR și se poate da pre-comanda de aici.

EP-ul conține 3 piese, care au ca și caracteristică beat-urile organice 4/4 la un BPM mai scăzut (care îl încadrează în categoria de Slowhouse, Ketapop sau Downtempo), folosirea chitării electrice într-un mod experimental și vocea lui IV-IN care ne duce într-un univers poetic unde predomină melancolia.IV-IN este un producător, DJ și Live Act din România. Muzica pe care o produce, cum o descrie el însuși este o “Mișcare naturală într-o lume sintetică”. Piesele lui sunt caracterizate de folosirea elementelor acustice, sunetele de chitara, “zgomotul” din jurul lui pe care îl selectează cu grijă, feeling-ul organic al pieselor și experimentele cu sunetul. De la o vârsta fragedă, a început să cânte la chitara și a incorporat acest sunet în producțiile lui împreună cu vocea și versurile, care se inspiră din viața lui de zi cu zi.

Urmărește-l IV-IN aici!

Citește și [UPDATE 14] Let‘s buy music from our favourite artists & musicians and help the local scene during the quarantine

Leave a reply (we review all comments)