Atelier online de Stil vestimentar feminin

stil vestimentar feminin, cursuri bucuresti, moda 2020, frumusete, cursuri online, fashion

Ia-ți 4 seri în care să te ocupi numai și numai de tine. Participă din 21 mai, seara de la 19.00, la Atelierul online de stil vestimentar, de la Fundația Calea Victoriei.

Valentina Bălașa, consultant de stil, îți arată cum armonizezi ce-ți place cu ceea ce ți se potrivește, când e vorba de haine. Întâlnirile au loc online joia, de la 19.00. Faci plata taxei de participare – 290 de lei – și, cu o zi înainte de data începerii, primești pe mail linkul unde poți urmări cursul.

La cursul de stil vestimentar înveți cum să-ți îmbogăţești garderoba cu haine care să ți se potrivească şi care să te reprezinte.

Există câteva articole vestimentare ce nu trebuie să lipsească din garderoba nimănui. Vei afla care sunt acelea şi cum le poți alege astfel încât să ți se potrivească, în funcţie de conformație, preferinţe personale şi stil de viaţă.

Analizezi tipurile de conformaţii şi afli ce fel de ţinută avantajează un anumit tip de siluetă. Valentina îți va spune și care este tipul tău de siluetă, ca să-ți poți alege haine care să te pună în valoare. În funcţie de ten, culoarea părului şi a ochilor, descoperi care sunt culorile şi nuanţele pe care ar trebui să le porți.

Uite, pe scurt, ce faceți la fiecare întâlnire a cursului de stil vestimentar feminin:

1. Codul vestimentar. Normele şi regulile care ne ajută să armonizăm ţinuta pe care o purtăm cu evenimentul la care participăm. Greşelile de stil cel mai des întâlnite.

2. Garderoba de bază şi armonizarea culorilor. Ce piese nu ar trebui să lipsească din garderoba noastră şi felul în care alegem culorile care ne avantajează. Vom discuta despre cumpărăturile din impuls şi cumpărăturile planificate.

3. Conformaţiile şi ţinutele potrivite fiecărui tip de siluetă. Ce haine trebuie să evităm sau să purtăm, în funcţie de forma corpului.

4. Stilurile vestimentare şi tendinţele în moda actuală. Vom vorbi despre diferenţa dintre stil şi modă şi ne vom identifica personalitatea stilistică.

Dacă ai întrebări, trimite un mesaj pe contact@victoriei.ro.

Leave a reply (we review all comments)