Arte, istorie, dezvoltare personală și comunicare – Hai la curs cu un prieten

cursuri online

Continuă să te vezi cu prietenii și să trăiești experiențe noi la cursurile online pe care Fundația Calea Victoriei le organizează în luna mai.

Poate vrei să-ți pui la punct garderoba, și-atunci nu trebuie să ratezi atelierul de stil vestimentar feminin. Poate ești pasionat de natură și abia aștepți prima excursie cu cortul, după terminarea carantinei. În acest caz, o să-ți prindă bine atelierul de astronomie – perspectiva cerului înstelat va fi mult mai pasionantă. Poate Effective communication in English e cursul de care ai nevoie, ca să dai un boost carierei tale.

În programul lunii mai găsești o mulțime de variante inteligente de petrecere a timpului liber, fie că ești pasionat de istoria artei și art nouveau, de leadership, povești și legende, filozofie sau istoria Bucureștiului.

Orice experiență e mai plăcută dacă ai un prieten alături, așa că profită de promoția 1+1 Gratis. Din 4 până pe 11 mai, când cumperi un curs din lista de mai jos primești încă un loc, gratis, la același curs.

Poți plăti direct de pe site, de pe pagina cursului. Când completezi formularul de comandă, scrie la „informații suplimentare” numele și adresa de mail a prietenului cu care vrei să urmărești cursul. Dacă ai și alte întrebări, scrie cu încredere pe contact@victoriei.ro.

Săptămâna 4-10 mai:

Săptămâna 11-17 mai:

Săptămâna 18-24 mai:

Săptămâna 25-31 mai:

 

Oferta este valabilă doar pentru cursurile din această listă, achitate cu cost întreg în perioada 4-11 mai. Cu o zi înainte de data începerii, trimitem pe adresele de mail lăsate (a ta și a prietenului cu care vrei să participi) linkul unde veți putea urmări cursul.

Leave a reply (we review all comments)