Fă-ţi cadou de Paşti un curs online de Design interior, Psihologie, Diplomaţie sau Arta Renaşterii

cadou online Paste

Fundaţia Calea Victoriei te îndeamnă să evadezi seară de seară prin subiectele tale preferate, alături de lectori charismatici şi cu un grup de oameni care împărtăşesc aceleaşi pasiuni ca tine: Actorie, Scenaristică, Diplomaţie, Artă, Istorie şi multe altele.

Apropierea prin idei nu este periculoasă, aşa că de oriunde te-ai afla – în capitală, în provincie sau în diaspora – participă ONLINE la cursul tău preferat din programul lunii aprilie. Şi pentru că avem atâtea opţiuni şi vrem să te bucuri de cât mai multe din ele, al doilea curs ales este la jumătate de preţ. Cumperi un curs şi ai 50% reducere la al doilea curs pe care îl vrei, ambele din programul lunii aprilie.

Promoţia se desfăşoară în perioada 8-16 aprilie 2020.

Cum beneficiezi de promoţie? Intri pe pagina cursurilor pe care ţi le doreşti şi accesezi butonul „Înscrie-te”. Reducerea de 50% e aplicată automat cursului cu cost mai mic. Poţi face plata direct de pe site, cu cardul sau prin transfer bancar. Scrie-ne pe contact@victoriei.ro, dacă ai nevoie de alte detalii.

Care curs îţi place mai mult?

*Oferta este valabilă doar pentru cursurile din această listă, achitate în perioada 8-16 aprilie 2020. Reducerea se aplică la costul întreg al cursului cu o valoare mai mică şi nu se cumulează cu alte promoţii sau beneficii. Locurile sunt limitate. 

Leave a reply (we review all comments)