Activități online de vacanță pentru adolescenți – Mindfulness, impovizație și stil vestimentar

cursuri online adolescenti

Este o perioadă plină de provocări pentru toată lumea, dar mai ales pentru adolescenții noștri atât de plini de energie, curioși și dornici de socializare.

Ei bine, avem o veste bună pentru tine! La Fundația Calea Victoriei, reluăm online cursurile pentru adolescenți care au făcut furori vara trecută. Din 13 până pe 15 aprilie vor avea loc online, pe Zoom, ateliere de Mindfulness, Impovizație și Stil vestimentar pentru adolescenți de la 13 la 17 ani.

Fie că locuiesc în țară sau în străinătate, adolescenții sunt invitați să descopere care este cel mai sănătos mod de a reacționa atunci când se simt copleșiți de emoții, la Atelierul online de Mindfulness, să se joace și să experiemnteze situații amuzante și diverse la atelierul Jocuri online de improvizație și să-și descopere stilul personal la Cursul online de Stil vestimentar pentru adolescente.

Cursurile noastre online îi încurajează să socializeze, să-și facă prieteni noi, să împărtășească experiențe, să învețe să empatizeze și să descopere o mulțime de lucruri noi.

Alege cursul care crezi că i-ar plăcea adolescentului tău, trimite-ne un email pe contact@victoriei.ro și achită taxa de participare. Vineri, 10 aprilie, primești pe mail linkul unde va putea urmări atelierul.

Leave a reply (we review all comments)