Unfilled: biblioteca virtuală de imagini cu locații spectaculoase fără personaje

Unfilled biblioteca

Unfilled: biblioteca virtuală de imagini cu locații spectaculoase fără personaje

Unfilled este o bibliotecă virtuală de imagini spectaculoase fără personaje dar cu poveste…

Imi amintesc toate încercările noastre din vacanțe de a fotografia un obiectiv turistic – imposibil. Slalomul printre miile de oameni și toate “how to”-urile învățate de pe internet nu ne-au fost de prea mare ajutor în căutarea cadrului perfect fără personaje.

Nu mi-am putut imagina niciodată cum ar arăta toate aceste locuri dacă ar fi pustii. Acum, avem însă șansa de a le observa pe întreg imediat ce elementul uman a fost exclus din context.

Unfilled centrează atenția spre toate zonele populare și turistice sufocate… care acum șochează prin goliciunea lor.

Suntem participanți la un eveniment extrem de rar, din care trebuie sa extragem părțile pozitive. Fotografii și curioșii au ieșit pe străzi pentru a imortaliza acest moment inedit. Vă încurajăm să ne trimiteți propriile voastre imagini și chiar să ne oferiți câteva detalii despre locul și momentul suprins de voi.

Un gând îmi tot apare în minte când văd aceste imagini: Does architecture matter that much without being consumed by us?

Unfilled este tot despre oameni și despre cum aduc ei arhitectura la viață, un exemplu “concrete” despre cum ar fi lumea fără ei.

We matter more than we know.

#stayathome #unfilled.world

Photo Credits: Florin Ghioca

Leave a reply (we review all comments)