feeder sound LIVE with MISS I (dj set) & PASR (live painting) The feeder.ro/shop offers a unique selection of works and products created by local artists feeder sound LIVE CR15TINA & AEUL BTLT feeder sound upcoming past releases Un-hidden Street Art in Romania book Buy now

Un-hidden Street Art in Romania book

€8,38
+ shipping


Discover remarkable murals and street art installations commissioned by Save or Cancel x feeder.ro
5HOME CAMPANIE CARANTINA_72dpi

Last updated on April 15th, 2020 at 05:25 pm

IGLOO se alătură cauzei #scutpentruspital

În contextul pandemiei COVID-19, Igloo Media a luat decizia de a se alătura cauzei #scutpentruspital și de a dona 20% din veniturile provenite din vânzarea online, pe www.igloo.ro, a revistei igloo #195_aprilie-mai Asociației Zi de Bine. Astfel, Igloo Media, partenerii săi și cititorii revistei vor contribui la dotarea spitalelor din România care sunt în prima linie de apărare împotriva acestei boli. În plus, igloo #195_aprilie-mai va fi disponibil în format digital, integral și gratuit pe www.igloo.ro.

După mai bine de 18 de ani de experiență în mediul editorial, revista igloo constituie un reper pe piața românească de arhitectură. Igloo curatoriază și diseminează proiecte de arhitectură și design valoroase și înțelege cât este de important ca informațiile pe care revista le oferă să ajungă la cititorii săi în timp util. Pentru asta, următorul număr al revistei va fi disponibil în format digital integral și gratuit pe www.igloo.ro.

Decizia ca 20% din valoarea achiziției online a variantei tipărite să contribuie la efortul de a întări un sistem medical deficitar vine din dorința de a participa la efortul comun pentru a asigura un final pozitiv pentru toți.

Asociația Zi de Bine este un proiect care sprijină 12 cauze sociale și comunitățile aferente lor, câte una pentru fiecare lună a anului. În plină epidemie de gripă cu virusul COVID-19, Asociația Zi de Bine a ieșit din programul obișnuit cu o strângere de fonduri pentru cauza #scutpentruspital, adică pentru dotarea spitalelor din România care, în situația de față, se află în prima linie de apărare.

Igloo vă stă la dispoziție la adresa de e-mail: office@igloo.ro sau online pe site, Facebook sau Instagram pentru detalii despre lansarea online a revistei digitale igloo #195_aprilie-mai și despre impactul campaniei #scutpentruspital.

www.igloo.ro office@igloo.ro

www.zidebine.ro       contact@zidebine.ro

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2004 - 2020 feeder.ro

CONTACT US

Send us an email using this contact form and we will get back to you as soon as possible, usually in 1-2 working days. Thank you! 😊

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account