BTLT: Vezi fotografii de la “Ceci n’est pas une exposition” – IRLO

IRLO - studio exhibition at Carol 53

BTLT (Been There Liked That): Vezi fotografii de la “Ceci n’est pas une exposition” – IRLO

 

IRLO este dintre pionierii curentului de street art / graffiti pe plan local, iar lucrările lui au un impact vizual imens, abordând cu ușurință și mult skill teme complexe pe care le reinterpretează în stilul propriu. Utilizează culori aprinse și vibrante, definite de linii clare și puternice care adesea descriu personaje și întâmplări care încep cu viața cotidiană și trec printr-o multitudine de stări și direcții suprarealiste. Rezultatul îi bucură mult pe unii, iar pe alții îi scot din de tot din zona de comfort. Exact ce trebuie să facă arta atunci când este expusă publicului.

IRLO - studio exhibition at Carol 53

Vineri seara am reușit să ajungem la “Ceci n’est pas une exposition“, care a avut loc în atelierul lui IRLO. Traseul expozițional este condensat într-o singură cameră, compus din lucrări accesibilie publicului pentru prima dată. O parte dintre pânze au fost  pictate de Irlo recent, chiar în acest atelier.

IRLO - studio exhibition at Carol 53

Super interesant este că expoziția ajunge cu câteva lucrări până în spațiul public, fiind accesibilă orcui și la orice oră. Micul spațiu expozițional, Celula, situat pe bulevardul Carol 53 găzduiește constant lucrări ale artiștilor emergenți, oferind trecătorlor un moment de inspirație și un plus cultural spațiului public.

A fost o ocazie minunată să ne (re)vedem cu Robert Obert, Coon One, Pass, Adnana, Kero & Ocu și să explorăm universul artistic ilustrat de Irlo.

 

Mai jos poți vedea o serie de fotografii realizate de Petre Fall, care surprind câteva cadre cu lucrările expuse în atelier.

Dacă ai urmărit story-urile postate azi pe instagram ai observat, că încă de la prima oră, Irlo împreună cu Kero au început să lucreze un nou mural în București. Revenim zile viitoare cu mai multe informații și fotografii despre acest subiect.

Despre Irlo poți să afli mai multe citind interviul feeder insider. În arhiva feeder.ro poți găsi o mulțime de știri și articole despre activitatea lui Irlo.

Cartea Un-hidden Street Art in Romania, prezintă o selecție de lucrări murale realizate de Irlo în ultimii ani și poți să o achiziționezi din shop-ul feeder.ro. Astfel vei susține proiectele și artiștii independenți care aduc culoare și idei noi spațiul public. 

 

____

Text: Cristina Popa (random), Andrei Racovițan (ubic) / © feeder.ro
Foto: Petre Ghiocel (VJ VLC) / © feeder.ro

____

 

Vizitează pagina proiectului Un-hidden Romania pentru a fi la curent cu noile activități programate.

Un-hidden Street Art in Romania

Leave a reply (we review all comments)