Atelier de aranjamente florale

atelier aranjamente florale

Dacă mâine ți-ai da demisia, ce-ai vrea să faci mai departe? Cristina Borș a renunțat la jobul de product manager într-o multinațională ca să facă ce-i place mai mult: să lucreze cu florile. Nu toate poveștile care încep ca a Cristinei sunt cu happy end, dar a ei este printre norocoase. După ce a urmat mai multe cursuri de specializare în domeniu, Cristina lucrează acum ca florar decorator pentru un atelier prestigios din București și de un an ține și cursuri, la Fundația Calea Victoriei.

Următorul ei Atelier de aranjamente florale are loc pe 21 februarie, într-o seară de vineri, de la 18.30. De la ea înveți ce plante să alegi pentru un aranjament în burete și ce tehnici poți să aplici. Afli ce tip de flori sunt necesare în funcţie de vas şi forma dorită, care sunt instrumentele de care vei avea nevoie și cum faci să reziste florile cât mai mult.

Arta aranjamentelor florale este una dintre cele mai delicate și subtile, așa că neapărat trebuie să știi să descifrezi limbajul florilor, dacă vrei să fii un florist bun. Ce simbolizează oferirea unei margarete sau a unei orhidee afli tot la atelierul Cristinei Borș.

Chiar dacă nu plănuiești neapărat o schimbare radicală de job, atelierul de aranjamente florale te va bucura și-ți va da motiv să-ți pui creativitatea și îndemânarea la încercare. Mai mult, vei petrece o seară întreagă printre flori colorate și parfumate și vei cunoaște oameni noi. Și, da, vei avea ocazia să stai de vorbă cu un lector deosebit de pasionat și curajos, gata să împartă cu tine tot ce știe despre domeniul pe care-l predă. La final, pleci acasă cu un aranjament floral pregătit chiar de tine.

Atelierul de aranjamente florale are loc la sediul Fundației Calea Victoriei: str. C. A. Rosetti, nr. 47, et. 1. Taxa de participare este de 300 de lei și include toate materialele necesare, de la flori și alte plante, la unelte și suport. Te poți înscrie pe contact@victoriei.ro. Fii rapid, sunt doar 12 locuri.

Leave a reply (we review all comments)