BTLT: Vezi o serie de fotografii cu noile murale realizate de Pisica Pătrată

Pisica Patrata mural at Cervantes

BTLT (Been There Liked That): Vezi o serie de fotografii cu noile murale realizate de Pisica Pătrată

Pisica Pătrată este unul dintre artiștii despre care scriem des pe feeder.ro și cu care colaborăm intens de câțiva ani. Are o activitate intensă, cu multe apariții publice, expoziții personale, participări la festivaluri și o serie lungă de murale. Pe harta Un-hidden street art in Romania poți găsi o bună parte dintre lucrările murale și instalațiile artistice realizate de Pisica Pătrată în spațiul public din București și din țară.

Drept urmare, chiar dacă eram după o lungă zi de Luni, am fost să vizităm noile murale realizate de Pisica Pătrată. Cele trei desene sunt dispuse la parterul și primele două etaje ale Institutului Cervanes din București. Surpriza a fost plăcută și interesantă, deoarece imaginile și caracterele redate de Alexandru Cibotariu condensează o multitudine de idei care îți declanșează sentimente și emoții la un nivel super complex. Cu timpul, stilul său a devenit recognoscibil, îmbinând tehnici specifice benzilor desenate cu elemente de street art și graffiti. Fără să stricăm misterul descifrării lucrărilor cu o descriere exactă sau prea multe fotografii, te invităm să vizitezi muralele și să experimentezi impactul acestora asupra ta.

 

Explorare plăcută!

Despre Pisica Pătrată poți să afli mai multe citind interviul feeder insider sau să descoperi catalogul digital de lucrări. Pe feeder.ro poți găsi peste 300 de știri și articole despre Pisica Pătrată. În magazinul online poți găsi miniatura totemului de lemn realizat în 2017 la Lente, cât și alte art toys realizate și pictate manual de Pisica Pătrată.

Un-hidden Street Art in Romania book
Cumpără cartea Un-hidden Street Art in Romania, unde poți găsi o parte dintre lucrările Pisica Pătrată, și susține artiștii independenți care se exprimă în spațiul public local. 

 

____

Text: Cristina Popa (random), Andrei Racovițan (ubic) / © feeder.ro
Foto: Petre Ghiocel (VJ VLC) / © feeder.ro

____

 

Vizitează pagina proiectului Un-hidden Romania pentru a fi la curent cu noile activități programate.

Un-hidden Street Art in Romania

Leave a reply (we review all comments)