Skip to content
cadouri barbati

5 idei de cadouri pentru 5 feluri de bărbați

Tu îl cunoști cel mai bine și știi ce-i place. Dar chiar și tu ai nevoie de o mână de ajutor când trebuie să te hotărăști ce cadou să-i faci de Crăciun. Avem pentru tine câteva idei care satisfac cele mai variate gusturi și personalități. Sunt genul de cadouri care rămân cu el pentru totdeauna, care-i aduc inspirație, calm, siguranță mult după ce perioada sărbătorilor a trecut. Mai mult: nu trebuie să alergi prin tot orașul ca să-i poți pune cadoul sub brad. Cadourile la care ne-am gândit vin singure la tine pe mail și le găsești pe site-ul Fundației Calea Victoriei.

Suflet de artist:

Are ochi pentru culori, peisaje, cadre inedite? Perfect. Fă-i cadou un curs la care să-și pună în valoare talentul. Ce zici de Cursul de Fotografie pentru începători, din 8 ianuarie sau Cursul de iniţiere în pictură, din 9 ianuarie?

Spirit practic:

Dacă îi place să aibă lucrurile sub control și abordează orice proiect metodic, în funcție de momentul în care se află acum cariera lui va aprecia unul dintre cursurile Cum să îmi gestionez mai bine banii: Atelier de educaţie financiară, din 13 ianuarie sau Cum să-ţi găseşti vocaţia – Atelier pentru adulţi, din 28 ianuarie.

Wind of change:

Știi că a făcut sau urmează să facă o schimbare majoră în carieră și va avea nevoie să lucreze la imaginea lui. Pune-i la dispoziție unul dintre aceste două instrumente care-i permit să descopere perspective noi: Limbajul non-verbal şi vocea în comunicare, din 18 ianuarie 2020 sau Stil vestimentar masculin: de la garderoba de bază la moda actuală, din 14 Ianuarie.

Savant curios:

Îl admiri pentru cultura sa generală și nu rămâne niciodată fără subiecte de conversație interesante. Excelent! O să se simtă ca peștele-n apă la cursurile Introducere în Istoria Religiilor, din 8 ianuarie, sau Fascinaţia trecutului: Introducere în Arheologie, din 13 ianuarie.

Science freak/ Pasionat de SF:

Nu ți-a fost niciodată clar care e diferența dintre Star Wars și Star Trek, dar pentru el nimic nu e mai incitant decât posibilitatea de a explora fără nicio opreliște misterele Universului. OK. Fă-i cunoștință cu alți pasionați de călătorii în spațiu, stele și nebuloase, la Atelier de Astronomie – Constelaţii, nebuloase, galaxii, din 21 ianuarie.

Asta e ce ne-a plăcut nouă din programul pregătit pentru luna ianuarie de cei de la Fundația Calea Victoriei, dar găsești mai multe variante de cadouri smart de Crăciun aici: https://bit.ly/35rAIkS

Scrie pe contact@victoriei.ro un mesaj în care spune ce cadou vrei să cumperi și așteaptă-l pe Moș Crăciun cu zâmbetul pe buze și liniște în suflet. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Exit mobile version