Atelier de jurnal ilustrat – Storytelling prin imagini

curs jurnal ilustrat și storytelling prin imagini

Atelier de jurnal ilustrat – Storytelling prin imagini

Dacă ai cochetat întotdeauna cu desenul și vrei să îți scoți creioanele de la naftalină, mergi din 2 decembrie la Atelier de jurnal ilustrat – Storytelling prin imagini, organizat de Fundația Calea Victoriei.

Dacă ești începător, acest atelier îți va da încrederea și motivația să te apuci din nou de un hobby minunat. Dacă în schimb ești un artist cu ani de experiență, crearea unui jurnal ilustrat îți poate da acel impuls creativ, un spațiu de joacă fără reguli, atât de necesar pentru a veni cu idei noi și a da un refresh tehnicilor tale.

Lectorul, ilustratoarea Andreea Mironiuc, îți va oferi la atelier câteva tips & tricks pentru desen și sintetizarea informațiilor.

Afli metode pentru a-ți crea propria variantă de jurnal, tehnici de bază de desen, tehnici de journaling și storytelling prin imagini.

Îți formezi obiceiul să desenezi constant și ești mai motivat să te uiți mai atent în jur și să fii mai prezent în viaţa de zi cu zi. Mai mult, îți îmbunătățești tehnica de a desena și… este distractiv. Odată ce ai descoperit bazele realizării unui jurnal ilustrat, te poți axa pe ce te interesează pe tine mai mult: fie că este vorba de peisaje, călătorii, portrete, tipografie sau elemente decorative: jurnalul tău, regulile tale.

La curs vei primi un caiet de lucru pe care îl vei putea lua cu tine acasă la final, ca să îți continui jurnalul.

Ce trebuie să faci? Să te înscrii pe contact@victoriei.ro, să plătești taxa de participare (300 de lei, cu toate materialele incluse) și să vii, din 2 decembrie, ora 19.00, la curs. Sunt trei întâlniri, toate în seri de luni: 2, 9 și 16 decembrie. Adresa este str. C. A. Rosetti, nr. 47, et. 1, București.

Leave a reply (we review all comments)