Nuit Sociale deschide portile Palatului Parlamentului de Revelion

Nuit Sociale deschide portile Palatului Parlamentului de Revelion

Nuit Sociale deschide portile Palatului Parlamentului de Revelion

Nuit Sociale, primul brand de evenimente cosmopolite de socializare cu caracter privat, fondat în anul 2015, a reușit în cei aproape 5 ani de activitate să pună în scenă concepte unice, în locații neconvenționale de top din București, cum ar fi: Opera Națională București, Teatrul Național București, Teatrul Național de Operetă “Ion Dacian”, Casa Universitarilor, Palatul Telefoanelor, Piața Amzei, Clubul Diplomatic, Palatul Oscar Maugsch, Fostul Restaurant Cina etc.

Ultimele ediții Nuit Sociale au reprezentat colaborări de succes cu brand-uri renumite: evenimentul Avant Premiere, realizat în deschiderea Art Safari 2019, organizat în luna septembrie la Palatul Oscar Maugsch și evenimentul Le Quartier Creatif din luna noiembrie, realizat în colaborare cu Cartierul Creativ în incinta fostului Restaurant Cina.

Din dorința de a oferi invitaților experiențe “la alt nivel”, în locații la care nimeni nu s-a gândit că ar putea reprezenta soluții pentru acest gen de evenimente, echipa de organizare Nuit Sociale propune pentru Revelion o locație unică – Sala Unirii din cadrul Palatului Parlamentului.

“Ne bucuram sa fim primii organizatori de evenimente de socializare care “cuceresc” acesta cladire emblematica a Romaniei. Trebuie sa recunoastem ca am incercat inca de anul trecut sa organizam Revelionul la Palatul Parlamentului, insa nu am reusit, motivul fiind preluarea Presedintiei Consiliului Uniunii Europene de catre tara noastra si blocarea tuturor salilor pentru acest scop, asa ca anul acesta am inceput sa lucram pentru acest eveniment inca din luna august. Satisfactia noastra este maxima, mai ales ca vorbim despre cea mai importanta sala din Palat, Sala Unirii fiind construita in vederea acomodarii celor mai importante evenimente organizate de catre statul roman, fiind deopotriva grandioasa, dar si cea mai frumoasa”, au declarat Dan Stoicovici si Andrei Nistor, organizatorii Nuit Sociale.

Primul Revelion Nuit Sociale – 2016 – a avut loc la Stradale, s-a numit “Gourmet by Chef Foa”, acesta fiind urmat de “A la Maison” organizat alături de Maison Dadoo în Casa Otetelesanu (2017), apoi de “Maison des Fleurs”, realizat la Casa Universitarilor (2018) și de A L’Opera, organizat în premieră absolută la Opera Națională București, in 2019.

Tematica aleasă pentru evenimentul de la cumpăna dintre ani este Les Années Folles, la 100 de ani de la debutul acestei perioade – Anii ’20 – caracterizată printr-un puternic dinamism social, artistic și cultural, în mai toate domeniile de activitate: de la muzică jazz și artiști ca Louis Armstrong, Duke Ellington sau Bing Crosby, la dans – Josephine Baker, în literatură – Ernest Hemingway, F. Scott Fitzgerald, cinematografie – Douglas Fairbanks, Charles Chaplin, Rudolph Valentino, Buster Keaton și Greta Garbo, stiluri în design/arhitectură – Art Deco, stiluri în artă – Expresionism, Surrealism și Dadaism și multe altele.

Construită după planurile arhitectului Anca Petrescu, începand cu anul 1984, pe locul fostului cartier Uranus, clădirea Palatului Parlamentului este pe locul 2 în lume, ca marime, după clădirea Pentagonului (SUA) și este unul dintre principalele puncte turistice ale Bucureștiului, iar cei care vor avea șansa să participe în noaptea dintre ani la Nuit Sociale vor fi plăcut impresionați de grandoarea locului.

Momente speciale, invitați de seamă, un meniu gourmet deosebit, muzică de dans și multe alte surprize marca Nuit Sociale îi așteaptă pe cei care vor participă în seara de 31 decembrie, în Sala Unirii a Palatului Parlamentului.

Mai multe detalii pot fi gasite accesand link-ul evenimentului – https://www.facebook.com/events/1162348060772300/

Leave a reply (we review all comments)