V fair | târg de design contemporan și cultură vintage

V fair | târg de design contemporan și cultură vintage

V fair #23

2 – 3 noiembrie
Palatul Telefoanelor (Calea Victoriei 35)

CHANGE – IF NECESSARY

Schimbarea e bună – dacă e necesară. Schimbarea este evoluție – cu o singură condiție: să o faci conștient: CE schimbi? DE CE schimbi? Atitudinea, garderoba, stilul de viață, mașina, cămașa albă, pantofii de seară, abordarea, sala de sport, coafura. Toate pot fi schimbate – dacă are sens.

Mereu altfel și mereu el însuși, V fair – ediția a 23-a te provoacă să îți construiești un stil de viață sustenabil. V fair, ediția de toamnă, este despre shopping conștient, despre alegeri asumate și plăceri autentice.

Pe 2 și 3 noiembrie, la Palatul Telefoanelor, se întâlnesc designeri consacrați sau 100% new entry, colecționari de vintage autentic și cea mai mare comunitate de pasionați de design contemporan și cultură vintage din România.

Design vestimentar, bijuterie contemporană, experiment, vintage autentic, accesorii futuriste: buy local. Alege să susții contextul fashion/design/creativ local – e o altă abordare a stilului de viață sustenabil.

 

#Vdesigners 

Aproape 100 de designeri te așteaptă anul acesta să împărtășească cu tine viziunea lor despre creație sustenabilă și alegeri conștiente. Atenția ta către designerii locali înseamnă, la rândul ei, sustenabilitate – alegerea creațiilor lor susține dezvoltarea durabilă a brandurilor locale.
Design vestimentar, bijuterie contemporană, experiment, vintage autentic, accesorii futuriste – ai de ales, de înțeles, de luat acasă.

 

#Vjury 

La această ediție, juriul e alcătuit din personaje nu doar consacrate din sfera de design și lifestyle, ci și relevante prin mesajele pe care le transmit și cauzele pe care le susțin:
Fabulous Muses (Fashion KOL) – Diana Enciu și Alina Tanasă, Alina Ceușan (Digital Icon) – blogger, influencer și creator de content în online, și Adriana Matei – style coach, sau mai degrabă terapeut pentru mintea și dressing-ul oricărei femei care are nevoie de o schimbare. Vino să descoperi alegerile lor în materie de designeri români la V fair #23 pe 2 și 3 noiembrie la Palatul Telefoanelor.

 

#VforVintage 

Vintage este, prin esența sa, sustenabil: piese icon păstrate cu grijă și recondiționate pentru a primi o nouă viață și un nou proprietar. Cei mai interesanți colecționari de vintage din România participă la această ediție de V fair cu selecții neașteptate de vintage autentic.

 

#Vfuturedesign 

Piese noi, fresh & exciting de la cei mai talentați tineri designeri din cele trei mari universități de Artă și Design din România (București, Cluj, Timișoara) – de văzut, probat și explorat la ediția cu numărul 23 de V fair.

 

#Vworkshop 

Colaborarea cu Instituto Europeo di Design face parte și ea dintr-o abordare sustenabilă a designului românesc – e important ca tinerii designeri să gândească deschis și global, iar pentru asta, iar pentru asta am pregătit un workshop adresat creativilor, pe 4 noiembrie, cu participare liberă în limita locurilor existente. Fii cu ochii pe noi, detaliile apar în curând pe Facebook, Instagram și în presă.

 

#Vawards 

Vizibilitate, expunere, glorie – cam ce își dorește orice artist, nu? V fair oferă designerilor participanți șansa să intre în contact cu cele mai importante publicații de modă și lifestyle din România. Premiile sunt variate și interesante, stay tunned pentru detalii în săptămânile care vin (mai ales că pregătim și ceva interactiv, unde te poți implica și mai ales câștiga).

_______________
Schimbarea e sănătoasă – dacă știi de ce o faci. Păstrează – dacă ai un motiv. Schimbă – când ai înțeles ce. Sustenabil = conștient! Ne vedem pe 2-3 noiembrie.

PROGRAM:
Sâmbătă 13 aprilie: 11.00 –19 .00
Duminică 14 aprilie: 11.00 – 19.00

Biletele se găsesc aici sau la intrarea din Palatul Telefoanelor, în weekend-ul 2-3 noiembrie.
https://eventbook.ro/other/bilete-v-fair-2019
Prețul unui bilet de intrare: 15 Lei

#Vfair #sustainABILITY

Partenerii V fair:

RADIO GUERRILLA

Lifestyle & Fashion: Revista FPM, GLAMOUR Romania, Feeric, Design FEED
Design & Culture: Igloo media, Banchiza Urbană, The Institute, Revista Atelierul
City Life: Metropotam, DivaHair.ro, Life.ro, Perfecte, Kudika.ro, Petocuri.ro – Cea mai selecta comunitate de femei, Dreamingof.net, Orasul Vorbeste, IQads, FEEDER.ro

Powered by: IQOS România

Leave a reply (we review all comments)