Spații Fericite – Design pentru o stare de bine

Spații Fericite – Design pentru o stare de bine

Cum adică „Spații fericite”? Să-ți explic. Din 9 octombrie, la Fundația Calea Victoriei, poți participa la un curs care te învață cum să organizezi spațiul în care lucrezi sau în care locuiești astfel încât să te simți cu adevărat confortabil în el. Cursul Spații Fericite – Design pentru o stare de bine are loc în două seri de miercuri, de la 19.00 la 21.00, la sediul fundației – str. C. A. Rosetti 47, et. 1, București.

Lectorul Ana Stear îi va ajuta pe participanți să înțeleagă modul în care spațiul interior ne afectează la nivel senzorial și psihologic și le va da sugestii pentru a crea un ambient care să îi motiveze.

De ce? Pentru că starea de spirit pe care o avem în spațiile de lucru sau în locuință ne influențează randamentul, optimismul și relaționarea cu cei din jur. Cu ajutorul unor idei simple vor ști să evite acele greșeli de decorare și mobilare menite să îi împiedice apoi să utilizeze în bune condiții spațiul de care dispun.

Mulți oameni se plâng de stări de disconfort permanent și nu știu de ce. Sunt noțiuni de psihologie umană aplicate în arhitectura de interior care îi pot ajuta. De ce e important să ne organizăm bine casa? De ce sunt lămpile esențiale în interioare și de ce excesul de mobilier în aceeași încăpere obosește? Este șemineul un moft sau un mijloc simplu de a fi mai fericiți?

Temele celor două întâlniri vor fi:

1. Noțiuni de design funcțional pe fiecare zonă a casei. Reguli generale pentru un interior funcțional în spații mici. Dar și noțiuni de psihologie și importanța lor în domeniul neuroarhitecturii. De ce avem nevoie de spații fericite? Va fi un dialog cu cursanții pentru a afla cum văd aceștia organizarea optimă a diverselor spații de locuit și se vor aduce în atenția lor mici aspecte de decorare menite să îi ajute în organizarea unui ambient corect.

2. 10 Sfaturi pentru un interior în care să te simți bine. Prezentăm o grilă de 10 instrumente de neurogeometrie care, folosite în spațiul personal, promit o creștere a stării de bine a ocupantului. La sfârşitul cursului, veți avea toate noțiunile necesare pentru un stil de viață mai bun, la voi acasă.

Taxa de participare este 180 de lei, înscrieri se fac pe contact@victoriei.ro.

Leave a reply (we review all comments)