Atelier de bune maniere și etichetă în societate

Atelier de bune maniere și etichetă în societate

Atelier de bune maniere și etichetă în societate

Din 8 octombrie, găsești în programul Fundației Calea Victoriei un Atelier de bune maniere și etichetă interactiv și aplicat pe situaţii practice care să te ajute să fii mereu o prezență plăcută în societate, să-ți însuşești eticheta de la mesele festive și regulile care fac mai armonioasă relația de cuplu.

Sună complicat? De fapt, e foarte simplu, odată ce înțelegi de unde vin și care e povestea din spatele unor gesturi și convenții gândite să ne facă viața în mijlocul celoralți mai lină. Istoricul Monica Neațu, lectorul cursului, îți va fi ghid în acest domeniu delicat.

Uitate și neînțelese de la o generație la alta, evocate cu nostalgie atunci când admirăm rafinamentul străbunicilor noștri, bunele maniere par dificil de aplicat „ca la carte” în galopul cotidian.

Ce s-a păstrat din complicatele codificări de acum un secol și cum adaptăm aceste obiceiuri la stilul nostru de viață, fără să generăm momente penibile și gafe monumentale?

Atelierul la care va invităm este interactiv și relaxat, cu multe exemple ușor de reținut și aplicat. La final vom privi cu mai multă relaxare, îngăduință și tact diversele provocări cotidiene.

La cele trei întâlniri vom vorbi despre coduri vestimentare, arta conversației, bunele maniere în relațiile profesionale și de cuplu, masa festivă – dineu, prânz de afaceri, cocktail, garden-party – și vom trece în revistă câteva reguli simple mereu valabile atunci când mergem în vizită.

Atelierul de bune maniere și etichetă începe marți, 8 octombrie, la 19.00, la sediul Fundației Calea Victoriei: str. C. A. Rosetti, nr. 47, et. 1. Găsești pe www.victoriei.ro detalii despre cost și locul desfășurării, iar înscrierea o poți face pe mail, la contact@victoriei.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *