Atelier de Bune maniere prin Teatru pentru copii (8-12 ani)

Atelier de Bune maniere prin Teatru pentru copii (8-12 ani)

„Cum zici când te întâlnești cu cineva?”, „Spune mulțumesc!”, „Nu mă întrerupe când vorbesc cu alți oameni mari!”, îți sună cunoscut, nu? Cum ar fi să nu mai fie nevoie să repeți zilnic aceste fraze și să vezi figura copilului tău întristându-se la auzul lor? Și cum ar fi să învețe aceste lucruri și multe altele într-un mod amuzant și deloc moralizator? Află că se poate!

Fundația Calea Victoriei organizează din 5 octombrie, în dimineți de sâmbătă, un Atelier de bune maniere prin teatru pentru copii (8-12 ani). Lector este Antonia Din, tânără actriță la Teatrul Național București.

Cei mici sunt aşteptați la un curs de bune maniere prin teatru care îi va face să devină mai deschiși și mai sociabili. Vorbim despre ce este politicos şi ce nu, cum ar trebui să ne comportăm în anumite situaţii sociale, de ce este important să respectăm regulile din când în când. Facem totul într-o manieră prietenoasă, îmbinată cu jocuri și situații comice.

Copilul va înțelege mai ușor rolul și sensul bunelor maniere, pentru că va avea ocazia să experimenteze situații diverse alături de colegii săi de la curs.

Ce vor face pe parcursul celor 3 întâlniri:

1. Jocuri de cunoaștere. Reguli de bază pentru salut.

2. Bune maniere acasă, la școală, prin jocuri teatrale.

3. Bune maniere în societate – la teatru, la film, la restaurant, în vizită, prin jocuri teatrale. Recapitulare și improvizație pe anumite situații date. Așa da. Așa nu.

Cursul de bune maniere prin teatru pentru copii începe sâmbătă, 5 octombrie, ora 11.00. Toate cele 3 întâlniri au loc la sediul Fundației Calea Victoriei – str. C. A. Rosetti 47, et.1. Taxa de participare este de 220 de lei, înscrierea se face pe contact@victoriei.ro.

Leave a reply (we review all comments)