Curs de stil vestimentar masculin: de la garderoba de bază la moda actuală

curs stil vestimentar masculin

Ce ai vrea să ştii despre coduri şi stiluri vestimentare, culori, croieli sau accesorii? Cum se defineşte eleganţa în moda masculină? Care sunt regulile după care te poţi ghida ca să fii întotdeauna îmbrăcat adecvat contextului şi, totodată, să te simţi confortabil în hainele tale?

Valentina Bălaşa Ario, consultant de stil, îţi va lămuri toate acestea la Cursul de stil vestimentar masculin care începe luni, 16 septembrie, ora 19.00, la Fundația Calea Victoriei. Cursul a ajuns deja la a cincea ediție și se bucură în continuare de succes. Atmosfera relaxată, informațiile variate și bine documentate pe care lectorul le oferă au fost apreciate de peste 100 de participanți la curs.

Când vorbim despre moda masculină, ne uităm în istoria secolului XX şi observăm că aici schimbările de imagine apar mult mai lent decât în moda feminină, care a operat transformări spectaculoase într-un timp foarte scurt. Vom observa împreună acest fenomen, înţelegând paradigmele sociale care au generat schimbările din modă.

Dacă vom compara garderoba unui bărbat cu garderoba unei femei, vom constata că domnii au mult mai puţine lucruri, iar garderoba masculină se bazează pe confort şi consistenţă.

Cursul de stil vestimentar masculin oferă informaţii despre construirea garderobei de bază, armonizarea culorilor şi a texturilor, clarifică regulile de cod vestimentar potrivite cu orice situaţie. Vom mai vorbi despre personalitatea stilistică şi tendinţele din moda actuală. Nu tot ce e la modă ți se potrivește, fie că vorbim de trăsăturile personale, fie că stilul tău de viață: job, statut social impune o anumită ținută.

La cele două întâlniri ale atelierului de stil vestimentar masculin vorbim despre:

1. Secretele codului vestimentar – Reguli de stil. Garderoba de bază. Analiză vestimentară

2. Culori potrivite tipului de ten. Texturi. Conformaţii. Stiluri vestimentare. Istoria modei

Cursul costă 120 de lei și are loc la Fundația Calea Victoriei – str. C. A. Rosetti 47, et. 1. Ca să participi, înscrie-te pe contact@victoriei.ro.

foto: https://www.pexels.com/

Leave a reply (we review all comments)